|
Forum de sanatate, referate medicina, sfaturi medic, boli, retete si tratamente naturiste Forum de sanatate, sfaturi doctor, medic, documentatie boli si tratamente naturale, naturiste.
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
carmella2 Junior 2

Data inscrierii: 08/Mai/2008 Mesaje: 24
|
Trimis: 08/05/2008 15:28 Titlul subiectului: REMEDIU PENTRU NEGII |
|
|
AS VREA SA STIU CEVA TRATAMENT PENTRU NEGI,AM DE CATIVA ANI SI NU POT SCAPA DE EI ,DACA STIE CINEVA UN TRATAMENT ,CHIAR DACA E CEVA LEAC BABESC ,ORICE AR FI CA NU STIU CU CE SA MAI INCERC..BINE CA I-AM ARS DEJA DE 2 ORI LA MEDIC ,DAR DEGEABA  |
|
| Sus |
|
 |
Ancacrasneanu Administrator

Data inscrierii: 14/Noi/2007 Mesaje: 1066
|
Trimis: 11/05/2008 12:50 Titlul subiectului: |
|
|
| Am sa-ti spun cateva metode populare pentru tratarea negiilor ,iar apoi tu decizi pe carre sa o alegi; 1) Comprese de decoct tare de pelin; 2)Cu suc de rostopasca proaspata se sterg zonele afectate,de 2-3 ori pe zi; 3) Seminte pisate de busuioc,amestecate cu unt de vaca nesarata. 4)Se foloseste extern ,de doua ori pe zi,suc de smochine verzi,iarba de pelin. 5) Se aplica in timpul noptii fructe(bobite) de scorus rosu sau se folosesc sub forma de comprese cu decoct tare |
|
| Sus |
|
 |
Mihaela Membru junior

Data inscrierii: 26/Mar/2008 Mesaje: 63
|
Trimis: 13/05/2008 18:34 Titlul subiectului: |
|
|
| Ancacrasneanu a scris: | | Am sa-ti spun cateva metode populare pentru tratarea negiilor ,iar apoi tu decizi pe carre sa o alegi; 1) Comprese de decoct tare de pelin; 2)Cu suc de rostopasca proaspata se sterg zonele afectate,de 2-3 ori pe zi; 3) Seminte pisate de busuioc,amestecate cu unt de vaca nesarata. 4)Se foloseste extern ,de doua ori pe zi,suc de smochine verzi,iarba de pelin. 5) Se aplica in timpul noptii fructe(bobite) de scorus rosu sau se folosesc sub forma de comprese cu decoct tare | Cu decoct de pelin am incercat si eu si dupa ceva vreme mi-au disparut...asa ca bafta si tie! |
|
| Sus |
|
 |
carmella2 Junior 2

Data inscrierii: 08/Mai/2008 Mesaje: 24
|
Trimis: 04/06/2008 16:42 Titlul subiectului: |
|
|
| sa stiti ca am incercat cu tinctura de rostopasca, ca suc nu am avut si incep sa se traga sa dispara,mutumesc pt sfat ,mi-a fost de ajutor |
|
| Sus |
|
 |
ionutz Junior 2

Data inscrierii: 07/Mar/2009 Mesaje: 39
|
Trimis: 07/03/2009 20:57 Titlul subiectului: |
|
|
| Incearca si cu VEROLIT, e o solutie pt asa ceva,poate te ajuta,normal ar necesită sa-l arda.bafta! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|