Pagina de start a forumului Forum de sanatate, referate medicina, sfaturi medic, boli, retete si tratamente naturiste Forum de sanatate, referate medicina, sfaturi medic, boli, retete si tratamente naturiste
Forum de sanatate, sfaturi doctor, medic, documentatie boli si tratamente naturale, naturiste.

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Tinctura de salvie

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum de sanatate, referate medicina, sfaturi medic, boli, retete si tratamente naturiste -> Ceaiuri si produse naturale
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
CAMIL
Membru junior
Membru junior

Data inscrierii: 15/Noi/2007

MesajTrimis: 16/02/2008 19:46    Titlul subiectului: Tinctura de salvie Raspunde cu citat (quote)

Am vazut ca atzi mai postta cateva articole cu tincturi stiu si eu care chiar am folosit-o odata...poate va este de folos este vb de tinctura de salvie care o gasiti cu siguranta in farmacie.COMPOZITIE: uleiuri esentiale, diterpene, flavonoide, acizi fenolici si depside, taninuri, titerpene, sesquiterpene, saruri minerale.
ACTIUNE: coleretica, carminativa, antiseptica, antispastica, astringenta, antisudorifica, antiflogistica, antigalactagoga, usor hipoglicemianta, colecistolinetica, antioxidanta, estrogenica, antibiotica, hemostatica locala, bacteriostatica, cicatrizant-reepitelizanta.
INDICATII: Se zice ca cei ce utilizeaza salvia pot chema medicul numai în vizita!
Inflamatii gastrointestinale, afectiuni cronice ale cailor biliare, diabet, bronsite cronice, nervozitate, afectiuni vasculare, dismenoree, transpiratie, vaginita atrofica, reumatism, gingivita, abcese dentare, aftoza bucala, amigdalita, faringita, rani, contuzii, ulceratii.
MOD DE ADMINISTRARE: Intern: 20-30 picaturi de 3 ori pe zi diluate în 50 ml apa.
Extern: cataplasme
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Ancacrasneanu
Administrator
Administrator

Data inscrierii: 14/Noi/2007

MesajTrimis: 24/02/2008 15:56    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Felicitari pentru premiul Ancutza,Camil!
Sus
CAMIL
Membru junior
Membru junior

MesajTrimis: 24/02/2008 18:29    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

:w00t: :w00t: Am castigat??uauoooo,si nici nu m-am straduit mult,dar promit data viitoare :-P Mmultumesc mult!
Sus
Balas Bogdan
Junior 2
Junior 2

Data inscrierii: 17/Noi/2007

MesajTrimis: 02/03/2008 09:38    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sper sa castig pentru ca imi doresc foarte foarte tare mult
CAMIL
Membru junior
Membru junior

MesajTrimis: 02/03/2008 13:31    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca iti doresti cu adevarta o s acastigi,si eu mi-am dorit si am catsigat ,iti trebuie doar putina ambitie,si sa scri articole cat mai frumoase .BAFTA!!!
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum de sanatate, referate medicina, sfaturi medic, boli, retete si tratamente naturiste -> Ceaiuri si produse naturale Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum