|
Forum de sanatate, referate medicina, sfaturi medic, boli, retete si tratamente naturiste Forum de sanatate, sfaturi doctor, medic, documentatie boli si tratamente naturale, naturiste.
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
CAMIL Membru junior

Data inscrierii: 15/Noi/2007 Mesaje: 59
|
Trimis: 16/02/2008 19:46 Titlul subiectului: Tinctura de salvie |
|
|
Am vazut ca atzi mai postta cateva articole cu tincturi stiu si eu care chiar am folosit-o odata...poate va este de folos este vb de tinctura de salvie care o gasiti cu siguranta in farmacie.COMPOZITIE: uleiuri esentiale, diterpene, flavonoide, acizi fenolici si depside, taninuri, titerpene, sesquiterpene, saruri minerale.
ACTIUNE: coleretica, carminativa, antiseptica, antispastica, astringenta, antisudorifica, antiflogistica, antigalactagoga, usor hipoglicemianta, colecistolinetica, antioxidanta, estrogenica, antibiotica, hemostatica locala, bacteriostatica, cicatrizant-reepitelizanta.
INDICATII: Se zice ca cei ce utilizeaza salvia pot chema medicul numai în vizita!
Inflamatii gastrointestinale, afectiuni cronice ale cailor biliare, diabet, bronsite cronice, nervozitate, afectiuni vasculare, dismenoree, transpiratie, vaginita atrofica, reumatism, gingivita, abcese dentare, aftoza bucala, amigdalita, faringita, rani, contuzii, ulceratii.
MOD DE ADMINISTRARE: Intern: 20-30 picaturi de 3 ori pe zi diluate în 50 ml apa.
Extern: cataplasme |
|
| Sus |
|
 |
Ancacrasneanu Administrator

Data inscrierii: 14/Noi/2007 Mesaje: 1066
|
Trimis: 24/02/2008 15:56 Titlul subiectului: |
|
|
| Felicitari pentru premiul Ancutza,Camil! |
|
| Sus |
|
 |
CAMIL Membru junior

|
Trimis: 24/02/2008 18:29 Titlul subiectului: |
|
|
Am castigat??uauoooo,si nici nu m-am straduit mult,dar promit data viitoare Mmultumesc mult! |
|
| Sus |
|
 |
Balas Bogdan Junior 2

Data inscrierii: 17/Noi/2007 Mesaje: 22 Localitate: Carei
|
Trimis: 02/03/2008 09:38 Titlul subiectului: |
|
|
sper sa castig pentru ca imi doresc foarte foarte tare mult _________________ Balas |
|
| Sus |
|
 |
CAMIL Membru junior

|
Trimis: 02/03/2008 13:31 Titlul subiectului: |
|
|
| Daca iti doresti cu adevarta o s acastigi,si eu mi-am dorit si am catsigat ,iti trebuie doar putina ambitie,si sa scri articole cat mai frumoase .BAFTA!!! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|