Pagina de start a forumului Forum de sanatate, referate medicina, sfaturi medic, boli, retete si tratamente naturiste Forum de sanatate, referate medicina, sfaturi medic, boli, retete si tratamente naturiste
Forum de sanatate, sfaturi doctor, medic, documentatie boli si tratamente naturale, naturiste.

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

SPONDILOZA - Stie cineva un tratament natural pt spondiloza?

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum de sanatate, referate medicina, sfaturi medic, boli, retete si tratamente naturiste -> Boli reumatice
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Edwin
Junior
Junior

Data inscrierii: 29/Mai/2008

MesajTrimis: 16/06/2008 13:41    Titlul subiectului: SPONDILOZA - Stie cineva un tratament natural pt spondiloza? Raspunde cu citat (quote)

Am nereguli mari cu coloana, am luat doar ptr durere medicamente , ar fi suepr sa ma poata ajuta cineva cu un remediu natural.Ms

Edwin
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
crina
Membru
Membru

Data inscrierii: 05/Mar/2008

MesajTrimis: 17/06/2008 11:58    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Edwin,sti care echestia ,ca daca pana acuma ai luat medicamente de durere si tot te doare ..daca te referi la un tratament natural adika din vegetale ,ceaiuri ,bai de pkante (pt ca sunt) eu nu cred ca iti vor face efect din clipă ce nici cu medicamente nu ti-a trecut astea normale sunt mult mai slabe ,incearca atunci ceva fabricat ,pe baza de plante in farmacie ,poate gasesti ceva!
Sus
carmella2
Junior 2
Junior 2

Data inscrierii: 08/Mai/2008

MesajTrimis: 18/06/2008 16:49    Titlul subiectului: Re: SPONDILOZA - Stie cineva un remediu normal pt spondil Raspunde cu citat (quote)

Edwin a scris:
Am dificultăți mari cu coloana, am luat doar ptr durere medicamente , ar fi suepr sa ma poata ajuta cineva cu un remediu natural.Ms

Edwin
Incearca si cu DICLOFENAC crema,sau FASTUM GEL ,NUROFEN ,toate sub foarma de creme ,si te ungi und ete doare ,poate o sa aiba efect....ca ceva natural chiar nu stiu daca o sa iti foloseasca!Bafta oricum!
Sus
cris_cris
Junior 2
Junior 2

Data inscrierii: 27/Mai/2008

MesajTrimis: 04/07/2008 12:30    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Buna ,eu zic sa incerci cu ACTIUM ,CASTAN sau IARBA MARE toate sunt prosuse naturale ,le gasestin in farmacii cu aceste denumiri! Bafta!
Sus
Andrei Constantinescu
Junior
Junior

Data inscrierii: 20/Mar/2012

MesajTrimis: 20/03/2012 15:17    Titlul subiectului: Pentru pacientii cu afectiuni reumatismale Raspunde cu citat (quote)

Salutare!

Pe cine intereseaza luna aceasta, Asociația Pacienților cu Boli Reumatismale Inflamatorii din Transilvania (ART), si cu cei de la Universitatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca – Catedra de Reumatologie organizează in data de 24 martie 2012 conferința “ReumaPAC - Poliartrita Reumatoidă și Spondilartropatii” aflată la prima ediție.

Evenimentul va avea loc în Cluj-Napoca la Vila Diakonia ((Str. Ponorului nr. 1, Cluj)
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum de sanatate, referate medicina, sfaturi medic, boli, retete si tratamente naturiste -> Boli reumatice Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum