|
Forum de sanatate, referate medicina, sfaturi medic, boli, retete si tratamente naturiste Forum de sanatate, sfaturi doctor, medic, documentatie boli si tratamente naturale, naturiste.
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Ancacrasneanu Administrator

Data inscrierii: 14/Noi/2007 Mesaje: 1066
|
Trimis: 23/05/2008 09:32 Titlul subiectului: Slabeste 12 kg intr-o luna! |
|
|
Luni:
Mic-dejun: o cafea fara zahar sau o ceasca de ceai; o felie de pâine prajita cu putina margarina.
Prânz: o pulpa de pui la gratar, salata verde cu putin ulei de masline si lamâie
Cina: un iaurt degresat, doi biscuiti graham.
Marti:
Mic-dejun: o cafea fara zahar sau o ceasca de ceai, o felie de pâine prajita cu putina margarina.
Prânz: 200 g cartofi fierti, cu patrunjel tocat, 250 g carne de vita sau piept de pasare fiert.
Miercuri:
Mic-dejun: o cafea fara zahar sau o ceasca de ceai, o felie de pâine prajita cu putina margarina.
Prânz: 250 g de peste la gratar cu putina lamâie.
Joi:
Mic-dejun: o cafea fara zahar sau o ceasca de cafea, o felie de pâine prajita cu putina margarina.
Prânz: un ou fiert tare, 120 g carne de vita la gratar si 20 g brânza de vaci, salata verde.
Vineri:
Prânz: un piept de pui la gratar cu o salata la alegere, doi cartofi fierti.
Cina: un iaut degresat, doi biscuiti graham.
Sâmbata:
Prânz: o farfurie de supa de legume.
Duminica:
Mic-dejun: o cafea sau o ceasca de ceai, o felie de pâine prajita cu putina margarina.
Prânz: 200 g sunca, o cutie de iaurt de 200 g.
Cina: iaurt degresat, doi biscuiti graham.
Se consuma obligatoriu 1,5 – 2 litri de apa plata pe zi. Pe la ora 11:00 se poate mânca un fruct (mere, portocale, banane). |
|
| Sus |
|
 |
Maddy Junior 2

Data inscrierii: 15/Feb/2009 Mesaje: 36
|
Trimis: 14/06/2009 07:36 Titlul subiectului: Slabeste 12 kilograme intr-o luna! |
|
|
| se poate acest fapt eu am incercat dar nu am reusit |
|
| Sus |
|
 |
Ancacrasneanu Administrator

Data inscrierii: 14/Noi/2007 Mesaje: 1066
|
Trimis: 14/06/2009 07:42 Titlul subiectului: Re: Slabeste 12 kilograme intr-o luna! |
|
|
| Maddy a scris: | | se poate acest lucru eu am incercat dar nu am reusit |
tot incerci sa slabesti???...chiar daca nu e nevoie? ai kg perfecte zic eu...si nu ar fi cazul.  |
|
| Sus |
|
 |
Maddy Junior 2

Data inscrierii: 15/Feb/2009 Mesaje: 36
|
Trimis: 14/06/2009 08:37 Titlul subiectului: Slabeste 12 kilograme intr-o luna! |
|
|
stii care ste problema? eu mereu incerc sa slabesc si chiar daca nu reusesc eu incerc in continuare pana cand
ajung sa imi placa cum arat  |
|
| Sus |
|
 |
crina Membru

Data inscrierii: 05/Mar/2008 Mesaje: 110
|
Trimis: 28/06/2009 17:00 Titlul subiectului: |
|
|
asatrebuie sa-ti placa cum arati...  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|