|
Forum de sanatate, referate medicina, sfaturi medic, boli, retete si tratamente naturiste Forum de sanatate, sfaturi doctor, medic, documentatie boli si tratamente naturale, naturiste.
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Alexandru Junior

Data inscrierii: 24/Aug/2008 Mesaje: 2
|
Trimis: 24/08/2008 13:15 Titlul subiectului: Ruptura ligamente incrucisate |
|
|
Buna! Sunt Alexandru din Bacau (20 de ani) si am avut operatie de reparare a ligamentelor incrucisate la piciorul drept. Pana sa scot firele a fost totul in regula...dar dupa scoaterea firelor, la recomandarea unui kinetoterapeut, am apelat la un profesor de sport pentru recuperare. Dupa 3 sedinte, genunchiul a inceput sa mi se umfle, cu dureri insuportabile si temperatura de 38 de grade. Fac tratament cu antibiotice si gheata dar dispoziția se agraveaza pe zi ce trece. Din o parte mi se spune sa fac exercitii, iar din alta mi se spune sa stau linistit in pat..
Ce trebuie sa fac? Rog un raspuns cat mai repede posibil.
Va multumesc. |
|
| Sus |
|
 |
any26 Junior 2

Data inscrierii: 30/Apr/2008 Mesaje: 41
|
Trimis: 24/08/2008 18:46 Titlul subiectului: |
|
|
| Buna Alexandru,am avut si eu un prieten care a avut cam aceias problema,dar din cate stiu eu a urmat un program de recuperare cu un kinetoterapeut ,imediat dupa operatie,dar daca tu zici ca ti se umfla si ai febra,ar fi mai bine s aconsulti medicul ....sau kinetoterapeutul,cu siguranta te va indruma cu privire la ce e mai bine sa faci!Iti doresc sa te recuperi cat de repede,si sa ne spui cum mai esti! |
|
| Sus |
|
 |
Alexandru Junior

Data inscrierii: 24/Aug/2008 Mesaje: 2
|
Trimis: 25/08/2008 18:14 Titlul subiectului: |
|
|
| Eu cand am spus ca din o parte imi spune ceva si din cealalta altceva....ma refeream la kinetoterapeuti si doctori....nu la cunostinte sau rude, dar multumesc de urari si astept in continuare un sfat.. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|