|
Forum de sanatate, referate medicina, sfaturi medic, boli, retete si tratamente naturiste Forum de sanatate, sfaturi doctor, medic, documentatie boli si tratamente naturale, naturiste.
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
alina_cluj21 Junior

Data inscrierii: 20/Iun/2008 Mesaje: 1 Localitate: Cluj-Napoca
|
Trimis: 20/06/2008 14:56 Titlul subiectului: Regim de "viata" Montignac |
|
|
Buna fetelor (si baietilor)
Recent am dat peste acest regim, am citit, am mai citit si alte pareri si se pare ca e ok; nu e o dieta propriu zisa, ci e un stil de viata, pe care, pt sanatatea noastra cred ca ar fi indicat sa-l urmam indeaprope; nu e restrictiv decat intr-o mica masura, si dupa ce te obisnuiesti putin, o sa ti se para natural;
Ce mi s-a parut cel mai ok in cartea asta e ca iti explica si "de ce" nu ai voie anumite treburi, nu doar ti se interzice, ti se explica si cum functioneaza organismul in timpul in care manaci ceva, etc
Super utila cartea, enjoy:-)
pe saptamana viitoare pregatesc si un "rezumat", care sa fie la indemana in momentul in care te apuci de treaba
Aveti mai jos linkul de unde puteti lua cartea (il copiati in browser-ul vostru)
http://rapidshare.de/files/39775354/Copy_of_Montignac.doc.html
astept impresii:) |
|
| Sus |
|
 |
cris_cris Junior 2

Data inscrierii: 27/Mai/2008 Mesaje: 30 Localitate: SATU MARE
|
Trimis: 04/07/2008 12:23 Titlul subiectului: |
|
|
sa sti ca am citit acest regim,e teribil de interesant...bine nu chiar simplu de tinut,dar cumplit de sanatos,daca am putea respecta ,am fi sanatosi cu siguranta ...eu as incerca macar cateva din aceste ideei sa mi se imprime in minte si sa duc un trai cat mai sanatos..ce s azic am sa incerc!  |
|
| Sus |
|
 |
anamaria Junior

Data inscrierii: 23/Oct/2008 Mesaje: 5
|
Trimis: 23/10/2008 07:30 Titlul subiectului: Re: Regim de "viata" Montignac |
|
|
| alina_cluj21 a scris: | Buna fetelor (si baietilor)
Recent am dat peste acest regim, am citit, am mai citit si alte pareri si se pare ca e ok; nu e o dieta propriu zisa, ci e un stil de viata, pe care, pt sanatatea noastra cred ca ar fi indicat sa-l urmam indeaprope; nu e restrictiv decat intr-o mica masura, si dupa ce te obisnuiesti putin, o sa ti se para natural;
Ce mi s-a parut cel mai ok in cartea asta e ca iti explica si "de ce" nu ai voie anumite treburi, nu doar ti se interzice, ti se explica si cum functioneaza organismul in timpul in care manaci ceva, etc
Super utila cartea, enjoy:-)
pe saptamana viitoare pregatesc si un "rezumat", care sa fie la indemana in momentul in care te apuci de treaba
Aveti mai jos linkul de unde puteti lua cartea (il copiati in browser-ul vostru)
http://rapidshare.de/files/39775354/Copy_of_Montignac.doc.html
astept impresii:) |
E interesant stilul acesta de viata,sa sti...ai spus ca astepti impresii ,dar nu ai mai intrat pe aici ...  _________________ Sanatate! ca-i mai buna decat toate  |
|
| Sus |
|
 |
andreeabombonica Junior

Data inscrierii: 03/Dec/2011 Mesaje: 4
|
Trimis: 03/12/2011 18:53 Titlul subiectului: Dieta |
|
|
Si eu merg pe ideea sa mancam sanatos decat sa ajungem sa avem complicații de inima, ficat s.a.m.d. Eu o spun din experienta altor persoane cum au ajuns sa se opereze ca nu au tinut cont de lucrurile astea "minore". Eu consider ca si modul in care iti recomanda doctorul conteaza daca ai unu dala care se uita dupa bani logic ca mare lucru nu iti zice , dar daca sunt cum sunt la spitalul clinicco din brasov care e f renumit pentru bolile de inima unde am fost si ca pacienta eu zic conteaza enorm. Sa urmezi sfaturile corecte si cum e vorba aceea: " Faci ce spune doctorul , nu ce face el"  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|