|
Forum de sanatate, referate medicina, sfaturi medic, boli, retete si tratamente naturiste Forum de sanatate, sfaturi doctor, medic, documentatie boli si tratamente naturale, naturiste.
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Veti recolta celule stem la nastere? |
| Da |
|
50% |
[ 1 ] |
| Nu |
|
50% |
[ 1 ] |
| Inca nu stiu, ma mai interesez |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Voturi totale : 2 |
|
| Autor |
Mesaj |
karina.adelle Junior

Data inscrierii: 24/Iun/2011 Mesaje: 1
|
Trimis: 24/06/2011 11:23 Titlul subiectului: Recoltare celule stem la nastere? |
|
|
Buna ziua,
Numele meu este Adela si sunt reprezentanta medicala pentru banca de celule stem Regina Maria ( http://www.reginamaria.ro/celulestem/ ). Am observat ca exista multe informatii despre acest subiect, nu toate adevarate, numeroase denaturate sau incomplete.
Ca atare, daca cineva are intrebari despre ce anume sunt celulele stem, pentru ce afectiuni pot fi folosite, de ce este bine ca mamica sa le recolteze la nastere si/sau care este pretul pentru o astfel de procedura.. putem discuta cu cea mai mare placere.... pentru ca sanatatea este cea mai importanta!
Va astept cu drag cu intrebari si discutii _________________ Reprezentanta medicala pentru banca de celule stem Regina Maria |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|