Pagina de start a forumului Forum de sanatate, referate medicina, sfaturi medic, boli, retete si tratamente naturiste Forum de sanatate, referate medicina, sfaturi medic, boli, retete si tratamente naturiste
Forum de sanatate, sfaturi doctor, medic, documentatie boli si tratamente naturale, naturiste.

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

puls in urechi

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum de sanatate, referate medicina, sfaturi medic, boli, retete si tratamente naturiste ->

Intrebari, raspunsuri, nelamuriri, sugestii

Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
hibiscus
Membru
Membru
hibiscus

Data inscrierii: 17/Noi/2007

MesajTrimis: 21/11/2007 19:28    Titlul subiectului: puls in urechi Raspunde cu citat (quote)

de ceva vreme, din cind in cind, imi aud pulsul in urechi, am mai citit cite ceva, ce sa gasit pe net, e oare de la tenisune prea mare sau cum zice pe net ca e de la posibile afectiuni , infectii ale urechi interne?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Dr.Catalin
Administrator
Administrator
Dr.Catalin

Data inscrierii: 15/Noi/2007

MesajTrimis: 21/11/2007 20:47    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am avut si eu aceasta problema!. A disparut de la sine dupa o perioada. Acum mi se mai intampla doar daca stau culcat pe o parte, cu urechea lipita de perna. Am intrebat medicul si mi s-a spus ca nu este nimic patologic, este doar neplacut:)

Poate are legatura cu nasul cand era infundat.
Mi sa mai intamplat acest fapt dupa ce imi intra apa in ureche in timpul spalarii parului.

Eu zic sa mergi la Orl sa discuti.

Sanatate hibiscus!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum de sanatate, referate medicina, sfaturi medic, boli, retete si tratamente naturiste ->

Intrebari, raspunsuri, nelamuriri, sugestii

Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum