|
Forum de sanatate, referate medicina, sfaturi medic, boli, retete si tratamente naturiste Forum de sanatate, sfaturi doctor, medic, documentatie boli si tratamente naturale, naturiste.
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
hibiscus Membru

Data inscrierii: 17/Noi/2007 Mesaje: 142 Localitate: timisoara
|
Trimis: 21/11/2007 19:28 Titlul subiectului: puls in urechi |
|
|
| de ceva vreme, din cind in cind, imi aud pulsul in urechi, am mai citit cite ceva, ce sa gasit pe net, e oare de la tenisune prea mare sau cum zice pe net ca e de la posibile afectiuni , infectii ale urechi interne? |
|
| Sus |
|
 |
Dr.Catalin Administrator

Data inscrierii: 15/Noi/2007 Mesaje: 67 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 21/11/2007 20:47 Titlul subiectului: |
|
|
Am avut si eu aceasta problema!. A disparut de la sine dupa o perioada. Acum mi se mai intampla doar daca stau culcat pe o parte, cu urechea lipita de perna. Am intrebat medicul si mi s-a spus ca nu este nimic patologic, este doar neplacut:)
Poate are legatura cu nasul cand era infundat.
Mi sa mai intamplat acest fapt dupa ce imi intra apa in ureche in timpul spalarii parului.
Eu zic sa mergi la Orl sa discuti.
Sanatate hibiscus! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|