|
Forum de sanatate, referate medicina, sfaturi medic, boli, retete si tratamente naturiste Forum de sanatate, sfaturi doctor, medic, documentatie boli si tratamente naturale, naturiste.
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
any26 Junior 2

Data inscrierii: 30/Apr/2008 Mesaje: 41
|
Trimis: 30/04/2008 18:12 Titlul subiectului: PIETRE LA RINICHI:(( |
|
|
| DE CEVA VREME AM AFLAT CA AM NISIP(PIETRE) LA RINICHI,SI MI-A PRESCRIS DOCTORUL REMEDIU MEDICAMENTOS,DAR AS DORI SA IAU CEVA PE CAT SE POATE NATURAL,DACA MA POATE AJUTA CINEVA,SA-MI SCRIE,VA MULTUMESC1 |
|
| Sus |
|
 |
Mihaela Membru junior

Data inscrierii: 26/Mar/2008 Mesaje: 63
|
Trimis: 02/05/2008 18:11 Titlul subiectului: |
|
|
| eu pot sa-ti recomand ceva natural :coada calului,e tare folositoare in astefel de cazuri Mod de folosire: -infuzie: 1 lingurita (cu vraf) de coada-calului la 1 litru de apa – se opareste, se lasa sa stea putin. -compresa cu aburi: 2 miini pline de coada-calului se pun intr-o sita care se agata peste un recipient de apa clocotita. Cind plantele sunt fierbinti si moi, se invelesc intr-o pinza de in si se aplica pe locul suferind. A se impacheta neaparat cald! A se lasa sa actioneaza mai multe ori sau peste noapte. -tinctura: 10 grame de coada-calului se lasa la macerat cu 50 grame de rachiu natural de secara. Se lasa sa stea 14 zile la soare sau alta sura de caldura. Se agita zilnic! -bai de sezut: 100 grame de coada-calului se lasa peste seară in apa rece, in ziua urmatoare maceratul se infierbinta pina de in clocot si sa adauga la apa de baie. Durata baii – 20 minute. A nu se sterge dupa baie, ci a se intra umed in halatul de baie, a transpira 1 ora in pat. Apa baii trebuie sa acopere rinichii. -compresa cu terci: Coada-calului proaspata este spalata bine si farimitiata pe un fund de lemn pina se formeaza un terci.Si la fel de buna este tinctura de ienuparIntern: 10-15 picaturi diluate intr-o ceasca de ceai, de 3 ori pe zi, dupa mese, in cure de 3-4 saptamani. |
|
| Sus |
|
 |
Ancacrasneanu Administrator

Data inscrierii: 14/Noi/2007 Mesaje: 1066
|
Trimis: 04/05/2008 12:23 Titlul subiectului: |
|
|
| Cel mai bun remediu pentru tratarea pietrelor la rinichi este sa bei cat mai mul;te lichide,ceaiuri ,apa ,cat mai multa,de exemplu ceaiul de codite de cirese este extraordinar de bun,bine ca are un gust mai amar ,dar cu timpul te obisnuiesti ,un mic efort trebuie s afaci...ce sa zic BAFTA1 |
|
| Sus |
|
 |
Besinutza Junior

Data inscrierii: 13/Mai/2008 Mesaje: 5
|
Trimis: 15/05/2008 09:11 Titlul subiectului: |
|
|
| si eu am luat intr-o vreme ceva ROWACHOL sunt si pastile si picaturi ,incearcale poate au efect |
|
| Sus |
|
 |
noganoga Junior

Data inscrierii: 11/Iul/2012 Mesaje: 4 Localitate: Israel
|
Trimis: 06/08/2012 00:05 Titlul subiectului: |
|
|
| I want to ask ! will you obtain positive review for your post in future) Or only my grace tell you that your post is unbelievable !)) |
|
| Sus |
|
 |
noganoga Junior

Data inscrierii: 11/Iul/2012 Mesaje: 4 Localitate: Israel
|
Trimis: 07/08/2012 14:00 Titlul subiectului: |
|
|
| Thank you for sharing this great information! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|