|
Forum de sanatate, referate medicina, sfaturi medic, boli, retete si tratamente naturiste Forum de sanatate, sfaturi doctor, medic, documentatie boli si tratamente naturale, naturiste.
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Anca Racolta Membru junior

Data inscrierii: 15/Noi/2007 Mesaje: 73 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 01/03/2008 16:04 Titlul subiectului: Peste |
|
|
Am avut un vis tare ciudat si vreau sa descopar ce inseamna .
Eram langa un teren care de fapt numai la suprafata era pamant si dedesubt era apa murdara si din apa aceea am scos multi pesti numai ca unii dintre ei erau morti . Oare ce sa insemne ? |
|
| Sus |
|
 |
Ancacrasneanu Administrator

Data inscrierii: 14/Noi/2007 Mesaje: 1066
|
Trimis: 01/03/2008 16:12 Titlul subiectului: |
|
|
Eu stiu ca daca visezi peste mult inseamna ca ti se vesteste un castiga mare si multumitor,acuma nu stiu daca pestele e mort are aceias semnificatie,iar peste daca visezi ca vezi in apa inseamna ca ti se vor pune piedici pentru a nu putea rezolva ce ti-ai propus:daca visezi ca manaci peste -noroc la loterie arata Eu ti-am scris si altfel de peste de visezi ca daca visezi pe viitor sa sti  |
|
| Sus |
|
 |
Anca Racolta Membru junior

Data inscrierii: 15/Noi/2007 Mesaje: 73 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 01/03/2008 16:15 Titlul subiectului: |
|
|
| Ancacrasneanu a scris: | Eu stiu ca daca visezi peste mult inseamna ca ti se vesteste un castiga mare si multumitor,acuma nu stiu daca pestele e mort are aceias semnificatie,iar peste daca visezi ca vezi in apa inseamna ca ti se vor pune piedici pentru a nu putea rezolva ce ti-ai propus:daca visezi ca manaci peste -noroc la loterie arata Eu ti-am scris si altfel de peste de visezi ca daca visezi pe viitor sa sti  |
Multumesc de raspuns . |
|
| Sus |
|
 |
CAMIL Membru junior

Data inscrierii: 15/Noi/2007 Mesaje: 59
|
Trimis: 02/03/2008 13:38 Titlul subiectului: |
|
|
Eu stiam ca daca visezi peste inseamna ca pozitia ta se va schimba..acuma nu stiu daca in bine sau in rau,geva de genul imi aduc aminte  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|