|
Forum de sanatate, referate medicina, sfaturi medic, boli, retete si tratamente naturiste Forum de sanatate, sfaturi doctor, medic, documentatie boli si tratamente naturale, naturiste.
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
crina Membru

Data inscrierii: 05/Mar/2008 Mesaje: 110
|
Trimis: 02/05/2008 15:12 Titlul subiectului: Oana zavoranu ,fara sanii ..ei imensi |
|
|
Oana, pe vremea cand avea sanii naturali
Foto: Click
Vedeta, o impatimita a cabinetelor de chirurgie estetica, s-a decis sa renunte la implanturile cu silicon si sa isi readuca sanii la marimea naturala. Pepe o va sustine pe Oana in decizia ei.
Desi in ultimii trei ani, Oana Zavoranu si-a facut nu mai putin de trei interventii chirurgicale de infrumusetare, doua la bust si o liposuctie, acum ea pare hotarita sa renunte la implanturi. Ultima interventie pe care a suferit-o la bust a fost in februarie, cand si-a inlocuit implanturile. Dupa operatie ea s-a declarat super incantata de noii sani care pareau naturali. Costul total al rasfatului estetic depaseste suma de 6000 de euro.
Oana a declarat in emisiunea lui Dan Capatos, "Un show pacatos", ca dupa trei ani de cand poarta implanturi s-a saturat si vrea sa revina la sanii ei naturali.
“Inca de cand mi-am facut cea de-a doua operatie, in februarie, am avut intentia sa revin la sanii mei naturali, dar m-am gandit sa nu fie schimbarea prea brusca. Pepe ramane siderat de deciziile mele. De fiecare data, imi spune ca sufar prea mult”, a declarat Oana Zavoranu, pentru "Click!".
Vedeta nu a precizat cand isi va face noua interventie chirurgicala insa medicii o sfatuiesc sa nu recurga la o alta operatie atat de devreme. Ea se va expune riscului de a avea pielea lasata daca nu va trece cel putin un an intre interventii si va avea nevoie de un lifting pentru a elimina dermă in surplus. |
|
| Sus |
|
 |
CAMIL Membru junior

Data inscrierii: 15/Noi/2007 Mesaje: 59
|
Trimis: 04/05/2008 09:42 Titlul subiectului: |
|
|
Speram sa nu-i dea jos ,ca fara ei nu mai are nici un farmec!  |
|
| Sus |
|
 |
biancanabiss Junior 2

Data inscrierii: 09/Feb/2009 Mesaje: 25 Localitate: VULCAN
|
Trimis: 09/02/2009 21:32 Titlul subiectului: |
|
|
| E frumoasa si de gasca |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|