|
Forum de sanatate, referate medicina, sfaturi medic, boli, retete si tratamente naturiste Forum de sanatate, sfaturi doctor, medic, documentatie boli si tratamente naturale, naturiste.
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Ancacrasneanu Administrator

Data inscrierii: 14/Noi/2007 Mesaje: 1066
|
Trimis: 13/04/2008 11:27 Titlul subiectului: Nicoleta Luciu |
|
|
Romania a fost cutremurata la aflarea vestii ca Nicoleta Luciu, una dintre cele mai dorite soții de pe la noi, este insarcinata. Comunicatul emis de uzina la care aceasta activeaza arata ca Nicoleta este in a patra luna de sarcina si ca se simte foarte bine in aceasta ipostaza.
Coincidenta face ca si personajul pe care aceasta il interpreteaza in telenovela `Inima de tigan`, difuzata pe Acasa TV, sa fie in dispoziție avansata de graviditate, lucru care, cica, o amuza tare pe domnisoara Luciu.
Marea diva a Playboy-ului si telenovelei romanesti, Nicoleta a declarat ca isi dorea de foarte mult timp un copil.
Dragostea pe care aceasta o are pentru micuti s-a manifestat pana acum prin faptul ca este nasa a sapte bebelusi. Sa fie sanatoasa, sa-i traiasca!
Asteptam cu interes sa o vedem cand in lunile terminale ale sarcinii. De ce? Pentru ca se stie ca partenerelor gravide le cam sporesc sanii, iar din acest punct de vedere Nicoleta arata ca si cum ar fi nascut toata viata.
Cred ca va fi necesitate totusi sa poarte permanent un rucsac in posterior pentru a contrabalansa cumva greutatea...  |
|
| Sus |
|
 |
crina Membru

Data inscrierii: 05/Mar/2008 Mesaje: 110
|
Trimis: 13/04/2008 13:24 Titlul subiectului: |
|
|
Eu chiar m-as bucura ca nicoleta s afie insarcinata ,chiar daca nu e casatorita inca cu zsolt ,au tot timpul la dispozitie,si mai ales o sa o ajute in roulul tigancii din Inima de tigan ,unde Roza e gravida ,si nu cred ca e cazul s afacem afirmatii rautacioasa visavi de sani ei ,consider ca e un articol rautacios la adresa ei ,si nu merita asa ceva chiar e o fata mega de treaba!!  |
|
| Sus |
|
 |
any26 Junior 2

Data inscrierii: 30/Apr/2008 Mesaje: 41
|
Trimis: 11/05/2008 17:24 Titlul subiectului: |
|
|
Ecografia a scos la iveala faptul ca Nicoleta Luciu va avea un baietel. Cel mai mandru ar necesită sa fie tatal micutului, omul de afaceri Zsolt Csergo, pentru ca vedeta de la Acasa Tv a decis sa isi boteze copilul Zsolt.
"Vom avea un baietel. Suntem extrem de fericiti. Nu se poate spune in cuvinte ce simtim acum", a spus Zsolt paparazzilor, cu o bucurie de nedescris, cand a iesit impreuna cu Nicoleta de la ecografie.
Chiar daca declarase inainte de a avea rezultatul ecografiei ca sexul noului nascut nu va conta, este ușor de inteles ca Zsolt, ca indiferent ce barbat, se bucura ca va avea un mostenitor ce-i va purta numele mai departe.
Ca orice femeie insarcinata, Nicoleta are pofte, iar astea ii sunt potolite de masline. Le mananca ori de cate ori are ocazia. Chiar si la Cannes, unde a fost alaturi de alti actori sa promoveze telenovela in care joaca. |
|
| Sus |
|
 |
Mihaela Membru junior

Data inscrierii: 26/Mar/2008 Mesaje: 63
|
Trimis: 13/05/2008 18:38 Titlul subiectului: |
|
|
| any26 a scris: | Ecografia a scos la iveala faptul ca Nicoleta Strălucire va avea un baietel. Cel mai mandru ar necesită sa fie tatal micutului, omul de afaceri Zsolt Csergo, pentru ca vedeta de la Acasa Tv a decis sa isi boteze copilul Zsolt.
"Vom avea un baietel. Suntem extrem de fericiti. Nu se poate spune in cuvinte ce simtim acum", a spus Zsolt paparazzilor, cu o bucurie de nedescris, cand a iesit impreuna cu Nicoleta de la ecografie.
Chiar daca declarase inainte de a avea rezultatul ecografiei ca sexul noului nascut nu va conta, este ușor de inteles ca Zsolt, ca indiferent ce barbat, se bucura ca va avea un mostenitor ce-i va purta numele mai departe.
Ca orice femeie insarcinata, Nicoleta are pofte, iar astea ii sunt potolite de masline. Le mananca ori de cate ori are ocazia. Chiar si la Cannes, unde a fost alaturi de alti actori sa promoveze telenovela in care joaca. | ma bucur ca e baietel....oare cum o sa-i puna numele NICOLAE? sau ZSOLT?  |
|
| Sus |
|
 |
anyna Junior 2

Data inscrierii: 22/Mar/2008 Mesaje: 42
|
Trimis: 18/06/2008 17:07 Titlul subiectului: Nicoleta Strălucire |
|
|
Insarcinata in luna a sasea, Nicoleta Strălucire s-a gandit deja la timpul in care ea si Zsolt Csergo isi vor boteza copilul. Cei doi au ales pentru acest eveniment Biserica Catolica Sfanta Maria, aflata in complexul baroc de la Sumuleu. Biserica, situata langa Miercurea Ciuc, judetul Harghita, are o statuie facatoare de fapte extraordinare a Fecioarei Maria.
Peste aproximativ trei luni, Nicoleta Luciu si Zsolt Csergo vor deveni parinti. Micutul Zsolt va fi botezat catolic, la fel ca tatal lui, la Biserica Sfanta Maria din Sumuleu, Ciuc. Parintii au ales aceasta locatie pentru ca este unul dintre cele mai importante monumente istorice din Transilvania, are o statuie a Maicii Domnului facatoare de miracole si este biserica la care se roaga mereu Nicoleta.'De cate ori vine la Miercurea Ciuc, Nicoleta vrea s-o duc la aceasta biserica sa se roage. Este un loc deosebit, unde chiar dorim sa ne crestinam copilasul', ne-a declarat Zsolt. Pana una-alta, cei doi indragostiti au plecat zilele trecute, intr-o vacanta prelungita.  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 27/07/2008 12:07 Titlul subiectului: |
|
|
De curând, Nicoleta Luciu s-a întors din vacanţa pe care a petrecut-o împreună cu iubitul ei, Zsolt Csergo şi a început filmările la telenovela “Regina”, noul proiect pe care Promance, companie MediaPro Pictures, îl pregăteşte pentru ACASĂ, în această toamnă.
Imediat dupa evenimentul “Inimă de ţigan - Marele Final”, Nicoleta şi-a luat o binemeritată vacanţă şi a mers în Croaţia laolaltă cu Zsolt. Au vizitat locuri noi, s-au plimbat cu yahtul şi, aşa cum mărturiseşte vedeta ACASĂ, cel mai important a fost timpul petrecut împreună: “Zsolt a fost nespus de protector cu mine, am descoperit o latura nouă, foarte sensibilă a lui, mi-a demonstrat că mă iubeşte extraordinar de mult şi că mă consideră sexy, chiar şi acum, cu burtică”, povesteşte Nicoleta.
Printre momentele foarte frumoase de care îşi aminteşte, se numără serile în care ascultau împreună bătăile inimii viitorului bebeluş, la un aparat special. Cei doi nu au stat numai în Croaţia, au mers în Elveţia la meciul România - Italia din cadrul Campionatului European de Fotbal, apoi în Italia la Florenţa, la Roma unde au vizitat Colosseum-ul şi Vaticanul şi la Viareggio, la o expoziţie de yahturi unde Zsolt a fost invitat.
Întoarsă în ţară, Nicoleta a început filmările la noua telenovelă “Regina”, producţie Promance care va continua povestea din “Inimă de ţigan” cu o altă poveste, mai incitantă, mai frumoasă. Vedeta ACASĂ mărturiseşte că şi micuţului bebeluş îi place pe platouri: “Cred că îi place la filmări, pentru că de fiecare data când trebuie să dau textul şi când regizorul Iura Luncaşu îmi explică ce trebuie să fac, bebeluşul începe să se agite foarte tare şi dă din picioruşe”.
Despre evoluţia personajului ei în noua telenovelă, “Regina”, Nicoleta Strălucire îi asigură pe telespectatorii ACASĂ că vor fi surprinşi de multe întâmplări la care nici ea nu s-ar fi aşteptat.
[url=http://www.99poze.ro/p/be91e09c6069324b3a3e283b71d7ca54.jpg] [/url] |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 24/09/2008 21:04 Titlul subiectului: |
|
|
Nicoleta Luciu, interpreta Rozei din telenovela “Regina”, o producţie Promance care va debuta ACASĂ pe 29 septembrie, de la ora 20:30, l-a născut luni, 22 septembrie, pe micuţul Zsolt într-o clinică din Ungaria.
Vedeta ACASĂ se simte foarte bine, a născut prin cezariană, iar bebeluşul este sănătos, măsoară 56 cm şi cântăreşte 3,700 kg. Micuţul Zsolt a fost aşteptat cu nerăbdare pe holurile clinicii de înspre tatăl lui şi de bunicile sale, care au mers în Ungaria pentru a fi alături de proaspeţii părinţi.
“Nu pot să explic în cuvinte cât de fericit sunt, am stat în faţa salonului, am mers cu copilul când l-a spălat, îndată ce l-a îmbrăcat, iar apoi m-am întors la Nicoleta şi am asigurat-o că cel mic este bine. Mamele noastre sunt foarte fericite, a venit pe lume inițialul lor nepot”, a declarat Zsolt Csergo.
Echipa “Poveştirilor” i-a însoţit în capitala Ungariei pe Nicoleta Luciu şi Zsolt Csergo şi a fost lângă ei la fericitul eveniment, iar telespectatorii vor avea ocazia să vadă în exclusivitate în ediţia de joi, 25 septembrie, a emisiunii “Poveştiri de noapte” un material amplu de la naşterea micuţului Zsolt.
[url=http://www.99poze.ro/p/9b1815b33cd9f663e1af69bf8feb0f26.jpg] [/url] |
|
| Sus |
|
 |
alexandra Membru junior

Data inscrierii: 17/Mai/2008 Mesaje: 107
|
Trimis: 27/09/2008 07:28 Titlul subiectului: |
|
|
Am auzit ca a nascut!....felicitari pentru micutul zsoltika ,si sa se bucure de el...o ador mult pe nicoleta ,si abia astept sa o vad in telenovela Regina! |
|
| Sus |
|
 |
Mihaela Membru junior

Data inscrierii: 26/Mar/2008 Mesaje: 63
|
Trimis: 16/11/2008 10:41 Titlul subiectului: |
|
|
| Nicoleta a slabit spectaculos intr-un timp foarte scurt ,arata foarte bine,nu crdeam ca se va reprinde as arepede dupa halul in care arata untimele luni de sarcina,ma refer in telenovela REGINA ,cand ii spunea Armado "balena" ...avea dreptate:)...dar o felicit pt cat de rapid s-a reprins! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 23/02/2009 15:01 Titlul subiectului: |
|
|
Sambata 21 februarie ,Nicoleta si Zsolt ,si-au botezat copilul ,la MIercurea Ciuc
[url=http://www.99poze.ro/p/2353e693378a776f384cad0c790d54a5.jpg] [/url][url=http://www.99poze.ro/p/17083fbba0ebea722da0db0a1a159368.jpg] [/url][url=http://www.99poze.ro/p/cad81184b819d85ec89b27bc085e48bd.jpg] [/url][url=http://www.99poze.ro/p/fa84dbeccaab8e025db54da68576f859.jpg] [/url] |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|