|
Forum de sanatate, referate medicina, sfaturi medic, boli, retete si tratamente naturiste Forum de sanatate, sfaturi doctor, medic, documentatie boli si tratamente naturale, naturiste.
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Ancacrasneanu Administrator

Data inscrierii: 14/Noi/2007 Mesaje: 1066
|
Trimis: 04/07/2008 17:37 Titlul subiectului: Laura Rosca -MS3 Megastar |
|
|
Mulţi o ştiu, dar prea puţini o cunosc pe Laura. Adolescenta turdeancă, ce a reprezentat frumos Turda la concursul Megastar, organizat de întâia TV. Vocea cristalină, mişcările scenice cât se poate de naturale, lipsa emoţiilor şi privirea când blândă, îndată ce îndrăzneaţă a fetei, i-a captat pe toţi.
Laura e o adolescentă ca oricare alta: are ochelari de soare, brăţări şi inele de argint, îi place să se îmbrace elegant, mai copiază teme de casă înainte de ore, umblă la liceu cu rucsacul în spate... are însă ceva în plus faţă de colegii ei. Deţine o comoară: are o voce minunată, talent cu carul şi se pare şi ceva noroc.
Cu toate că am vorbit de câteva ori la telefon, doar cu ocazia acestui interviu am avut prilejul s-o cunosc personal. Am rămas simpatic surprinsă când, în loc să dea mâna cu mine şi să-mi zâmbească ca într-o reclamă de pastă de dinţi, cum de altfel fac starurile zilelor noastre, m-a îmbrăţişat de parcă i-aş fi fost o veche cunoştinţă. A reuşit să-mi transmită în jumătatea de oră pe care am petrecut-o împreună toată dragostea pe care o are faţă de muzică, prieteni, viaţă...
Impresii de după...
Repoter: Cum te simţi acum, când concursul Megastar ţine deja de trecut? Îţi aminteşti cu plăcere de clipele petrecute la Bucureşti?
Laura Roşca: Totul a fost super OK. Mi s-a părut o experienţă unică, iar dacă mi s-a oferit şansa, am spus „Go for it!”, dă tot ce ai. Ulterior cum ţi-am spus într-un interviu anterior, chiar am dat 150% din mine. Atunci spuneam 120, acum spun 150, căci m-am perfecţionat, am învăţat extrem de multe lucruri noi.
Rep.: Te consideri o norocoasă? Cu ce te-ai îmbogăţit la Megastar?
Laura Roşca: La vârsta mea, anume 17 ani, nu multor copii li se predă o întocmai şansă. Am luat lecţii de canto cu Crina Mardare care e o adevărată profesionistă, un antrenor vocal de excepţie. Coregrafie am învăţat cu Bebeluşa Oana de la Cârcotaşi, care a băgat în noi o coregrafie de zile mari. Tot la Megastar am învăţat şi cum să faci o emisiune.
Ei nu ne-au învăţat însă cum să ne purtăm în faţa camerei. Am făcut strict mişcare şi canto. Dar în ceea ce priveşte apariţia în faţa camerei, asta ţinea de fiecare concurent. Oricum, la Bucureşti au fost în singular oameni care ştiau cum să se comporte pe scenă. Dacă simţeai muzica, nu mai aveai nicio treabă în faţa camerelor, microfoanelor şi a luminilor.
Rep.: Emoţii?
Laura Roşca: Eu chiar nu am avut emoţii. Pe scenă sunt destul de lejeră. Îmi era la fel ca şi cum vorbesc acum cu tine. Chiar nu am nici o treabă cu emoţiile. Nici ceilalţi nu prea aveau, iar dacă da, le ascundeau bine şi nu spuneau. Dar oricum, când vedeai că toţi stau atât de liniştiţi parcă ceva nu era în ordine. În faţa camerei îţi dădeai seama cu adevărat cine era fals şi cine juca teatru.
Rep.: Cum te-ai înţeles cu ceilalţi concurenţi care, până la urmă, îţi erau rivali?
Laura Roşca: Chiar nesperat de bine m-am înţeles cu colegii. Cuprinzând în vedere că veneam din distincte zone ale ţării, era mai greu. La regionale era mult mai bine, că eram toţi de-ai locului şi era O.K. La Bucureşti toţi veneam din zone diferite, aveam obiceiuri diferite, vorbeam altfel. În turneu nu prea am avut prilejul să îi cunosc: hotel-show-hotel-dormit, nu prea aveam timp unii pentru ceilalţi. În casă zic că ne-am „ciocnit” şi tot acolo a fost şi locul unde ne-am cunoscut. După o vreme însă ne-am obişnuit unii cu alţii, parcă am realizat căsătoriţi, nu alta: „tu pui hainele la spălat, eu fac cafeaua, apoi spălăm vasele”... nu chiar o armonie perfectă, că erau şi certuri. „Dar farfuria aia de ce n-ai spălat-o, prosopul de ce nu e la locul lui?...”, mărunţişuri de astea. Mulţi erau şmecheri şi nu-şi spălau vasele şi elevii de serviciu aveau mult mai mult de lucru.
Şi în ceea ce priveşte concursul, au fost ocazii de neînţelegeri. La un clipă dat unii se duceau în mansardă şi repetau la un volum greu de imaginat. Degeaba strigam „Dormim!!!”, ei continuau. Cristina, de exemplu, avea o piesă în franceză, pe care o repeta des şi de numeroase ori somnul nostru era ameninţat de ţipetele ei din mansardă...
Rep: Cu cine te-ai înţeles cel mai bine? Cine era cea mai de treabă din gaşcă?
Laura Roşca: Cred că Brigitta. Pe lângă faptul că are o voce super, la interviuri nu era falsă, nu era ipocrită, era o dulce. Şi ţin să menţionez că întotdeauna cânta din suflet. Ea era cea mai naturală.
Rep: Crezi că la Megastar se poate vorbi de „pile”?
Laura Roşca: Chiar nu ştiu ce să zic. Lucrurile decurgeu normal, până când eu am ieşit din concurs, lucru ce mie nu mi s-a părut ok. (Zâmbeşte.) Pile chiar dacă au fost, chiar dacă cineva trebuia să fie avantajat, acest lucru nu se simţea. De exemplu, Cristina: când lua patru de 10, când lua 7 şi 8. Dacă erau pile, erau extraordinar de bine ascunse şi nu ne dădeam noi seama.
Rep: Ce părere ai de metoda votării prin sms sau apel telefonic?
Laura Roşca: Acest lucru chiar nu mi se părea normal. Publicul român nu ştiu dacă a votat în funcţie de talent, ci mai degrabă se mergea pe popularitate. Dacă nu existau voturile publicului, cred că era un rezultat mai profesionist şi notele juriului cred că ar fi fost de ajuns. Dar banii se fac din voturi şi putem vorbi de bani frumoşi. Şi Prima TV trebuia să-şi scoată pârleala pe ceva. La votul publicului nu cred că putem vorbi de patriotism local. Mulţi turdeni m-au votat pe mine că eram singura din zonă. Dar sunt convinsă că sunt localnici care au optat pentru altcineva.
Familia, prietenii şi colegii...
Rep: Ce cred colegii de şcoală şi de clasă despre tine? Te invidiază sau te susţin? Dar profesorii? Prietenii?
Laura Roşca: Am venit înapoi doar de câteva zile, aşa că nu am avut prilejul să mă întâlnesc cu toţi profesorii. Colegii m-au întâmpinat cu un mare „Bine ai venit înapoi!”, şi toţi au sărit pe mine şi îmi spuneau că le-a fost dor de mine. Mai mult, când profesorii făceau prezenţa, ajunşi la numele meu, clasa repeta în cor: MEGASTAR!!!
Nu erau profesori care să nu ştie că am ajuns la Bucureşti. Am auzit că şi în cancelarie directorul le povestea tuturor despre acest lucru.
Asta este, fac ceea ce mă pricep. Dacă mă pricepeam la calculatoare, mergeam la olimpiade sau ceva, dar cum mă pricep la muzică, asta fac: cânt.
Prietenii m-au susţinut întotdeuna. Am prieteni nespus de buni în Bucureşti: Adi şi Mihaela întotdeauna m-au încurajat. Dar nici Flo şi Andreea din Turda nu s-au lăsat mai prejos. Ţin să le mulţumesc pe această cale. Eu în viaţa mea nu am văzut aşa prieteni, care să te susţină orice ar fi.
Rep: Familia ce crede despre calea ta de stea de până acum?
Laura Roşca: Toată societatea e alături de mine: bunicii, tata, mama şi sora mea gemănă. Cel mai mult mă contribuie tata. El îmi dă sfaturi şi îmi e şi bodyguard. Ascult mai degrabă părerea lui decât a oricărei alte persoane. Sunt foarte apropiată de tatăl meu. De multe ori şi temele pentru şcoală le fac despre el. De la el am moştenit şi talentul, şi starea mea de spirit... Cel mai mult am învăţat de la el.
Rep: De cine îţi place din show-bizul românesc? Ai un tip în viaţă?
Laura Roşca: Îmi place Monica Bârlădeanu, în special, fiindcă a ajuns departe. Dar îmi place mult şi de Andreea Raicu, pe care o ştiu deja de aproape. Cu ocazia emisiunii am avut foarte multe de învăţat de la ea. Mi-e un model, mai ales că îmi dădea ponturi cât se poate de bune.
Dintre cei de peste hotare cel mai mult îmi place Pink. Şi ca atitudine, dar şi ca stil. Când aveam trupă (n.r. The beauty and the best) cântam piese de la Pink. Acum chiar mă mir cum de nu mi-a venit în cap să cânt vreo piesă de-a ei.
Rep: Ce urmeză în continuare?
Laura Roşca: Urmează să mă duc la Bucureşti din nou. Şi să mai apar în show.
Eu aş vrea să scot şi un album, dar, deocamdată, trebuie să văd ce se întâmplă la Megastar. Dar dacă va fi să fie, va fi unul cât se poate de original, cu componente în care aş putea vorbi despre mine, despre cât de greu mi-a fost până în acest moment. Deja am nişte piese compuse de tatăl meu, la care am contribuit şi eu puţin. Oricum, acel album îmi va purta amprenta. Şi numele trupei va fi pe măsură. Ceva original.
Oferte probabil vor veni în urma prezenţei mele în capitală. Nu ştiu dacă până acum am primit vreuna, deoarece toate s-au dus la Prima TV. Şi cum noi suntem numai ai Prima TV-ului, nu ştiu nimic de contracte. Oricum, cei de acolo vor ca fiecare dintre noi să aibă un viitor frumos, indiferent cine va ieşi învingător. Mi se pare un lucru super ceea ce face Prima TV. Eu de mult aşteptam un concurs de acest gen şi simt că acesta mi-a deschis multe uşi.
Rep.: Unde te vezi peste 10 ani?
Laura Roşca: Peste 10 ani o să fiu plină de succes. Nu neapărat şi de bani, pentru că mulţi se gândesc că pentru bani fac chestia asta. Eh, nu e chiar aşa! Vreau şi bani, dar mai mult să fiu cunoscută şi să mă placă lumea. Scopul meu în viaţă e să fiu iubită, să cânt bine şi să nu fiu genul de om care să se dezbrace ca să ajungă în faţă! Eu vreau să dobândesc ceva cu vocea mea.
Rep.: Cât de important e cântatul în viaţa ta?
Laura Roşca: Fără muzică nu cred că aş putea trăi. Eu cânt în orice timp şi oriunde: pe stradă, la baie, în faţa oglinzii, chiar şi în timpul orelor. Nu cred că aş supravieţui dacă mi s-ar interzice să cânt! Nu ştiu ce aş face dacă nu aş putea cânta. Probabil aş avea vreun alt talent. Eu sper că voi da clasă României cu vocea mea!
Rep: Care sunt trăsăturile care te fac unică?
Laura Roşca: Nu sunt o persoană umplută cu secrete, sunt o fire foarte deschisă. Sar în susținerea celui aflat la strâmtoare. Sunt şi sociabilă, harnică şi sunt frumoaaaaasă şi, bineînţeles, modestă rău. (Râde cu poftă.)
Dar am şi defecte: sunt încăpăţânată, câteodată răutăcioasă când îmi expun punctul de vedere. Mai sunt şi egoistă...dar nu întotdeauna. Eu sunt Laura, şi atât!
Nu suport oamenii mincinoşi, mă scârbeşte acest lucru. Când prind un om cu minciuna, greu mai am încredere în el.
Îmi place ca cei din jur să fie deschişi, sociabili şi să nu fie în permanenţă îngânduraţi. Mi-ar plăcea şi dacă omenirea ar fi puţin mai bună...
Pe această cale transmit multe pupicuri turdenilor şi le mulţumesc celor care m-au votat, dar şi celor care nu au confecționat acest lucru. Vă iubesc mult!
[url=http://www.99poze.ro/p/d8656b94b396578fb01eedf8967de6f1.jpg] [/url]
Ultima modificare efectuata Ancacrasneanu la 09/11/2008 17:09, modificat de 2 ori in total |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 04/07/2008 17:39 Titlul subiectului: |
|
|
[url=http://www.99poze.ro/p/d193ae5c67cc1167d681723f5f493cca.jpg] [/url]
[url=http://www.99poze.ro/p/84d711472d4b8f14472848719b0d1983.jpg] [/url] |
|
| Sus |
|
 |
cris_cris Junior 2

Data inscrierii: 27/Mai/2008 Mesaje: 30 Localitate: SATU MARE
|
Trimis: 06/07/2008 09:52 Titlul subiectului: |
|
|
Buna ,ma bucur mult ca ati deschis subiectul laura rosca,adevarul e ca la megastart a fost putin neindreptatita ,parerea mea ,si merita mai mult ,mie sincer mi-a placut cum canta.BAFTA Laura in continuare ,in tot ce ti-ai propus s afaci!  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 06/07/2008 10:02 Titlul subiectului: |
|
|
[url=http://www.99poze.ro/p/d06ed49ccb353b557e47daf7bcce7bf9.jpg] [/url][url=http://www.99poze.ro/p/745a180192170733d12481fdaab66f06.jpg] [/url] |
|
| Sus |
|
 |
any26 Junior 2

Data inscrierii: 30/Apr/2008 Mesaje: 41
|
Trimis: 10/07/2008 14:16 Titlul subiectului: |
|
|
| buna !imi aduc aminte de LAURA ROSCA de la megastar,mie personal mi-a placut ,cred ca a fost nesansa ei sa iasa atat de rapid din concurs,dar cine stie poate o vom vedea nu peste mult timp ,eu sper din suflet sa mai auzim de ea. |
|
| Sus |
|
 |
lala_2906 Junior

Data inscrierii: 06/Iul/2008 Mesaje: 7
|
Trimis: 25/07/2008 11:40 Titlul subiectului: |
|
|
| Iti multumesc Anca pt topic...e bine sa vezi k te mai sunstine lumea, e chiar placut. |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 25/07/2008 11:45 Titlul subiectului: |
|
|
| lala_2906 a scris: | | Iti multumesc Anca pt topic...e bine sa vezi k te mai sunstine lumea, e chiar placut. | Nu ai pentru ce sa-mi multumesti,si ma bucur ca ne scri pe forum,cu siguranta toti vor aprecia gestul tau..si te mai asteptam pe forum sa ne povestesti despre proiectele tale Te poop! |
|
| Sus |
|
 |
Anca Racolta Membru junior

Data inscrierii: 15/Noi/2007 Mesaje: 73 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 25/07/2008 12:05 Titlul subiectului: |
|
|
| Buna Laura,ma bucur ca ai intrat sa ne scri pe forum...mi-apalcut de tine la Megastar,si sper sa mai auzim de tine cat de curand...noi te sustinem! |
|
| Sus |
|
 |
hibiscus Membru

Data inscrierii: 17/Noi/2007 Mesaje: 142 Localitate: timisoara
|
Trimis: 25/07/2008 12:11 Titlul subiectului: |
|
|
| a cintat bine si arata super , prezenta scenica fresh.... |
|
| Sus |
|
 |
lala_2906 Junior

|
Trimis: 25/07/2008 20:33 Titlul subiectului: |
|
|
Buna tuturor, va multumesc pentru raspunsurile voastre. In ceea ce priveste proiectele mele, ele exista insa vor sa le tin secrte pt putin timp pana se concretizeaza in total. Pupici pt toti LAURA;) |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 25/07/2008 20:41 Titlul subiectului: |
|
|
[url=http://www.99poze.ro/p/5377ac253c20f004791a0b212ec083a1.jpg] [/url][url=http://www.99poze.ro/p/f4baa0ed53b554e454ac84d7f2f963dd.jpg] [/url] |
|
| Sus |
|
 |
annnnnnie Junior 2

Data inscrierii: 25/Iul/2008 Mesaje: 29
|
Trimis: 26/07/2008 13:25 Titlul subiectului: |
|
|
| hello !si mie mi-a placut de tine . succes in continuare .poopici si bye ! |
|
| Sus |
|
 |
carmella2 Junior 2

Data inscrierii: 08/Mai/2008 Mesaje: 24
|
Trimis: 26/07/2008 13:53 Titlul subiectului: |
|
|
| Daca stau bine si-mi aduc aminte Laura ,a fost printre primi concureti eliminati,dar astya nu pt ca nu avea voce(pararea mea) ci pur si simplu a fost nesansa ei,sincer nu am ami auzit de ea de atunci dar ma bucur s avad ca vb despre ea ,si poate cu timpul o s ao vedem pe scena,de caeia iti aduc si eu incurajari si bafta in tot ceea ce ti-ai propus sa faci1 Poop ducle! |
|
| Sus |
|
 |
Mihaela Membru junior

Data inscrierii: 26/Mar/2008 Mesaje: 63
|
Trimis: 31/07/2008 15:28 Titlul subiectului: |
|
|
| lala_2906 a scris: | | Iti multumesc Anca pt topic...e bine sa vezi k te mai sunstine lumea, e chiar placut. |
Dupa cum vad ca au scris ceilati pe forum ,esti chiar tu laura rosca!Nu ?..ca nu eram convinsa ca esti tu ca numele de utilizator este lala2906,dar daca ceilati zic ca esti tu,ma bucur enrom d emult ,si nu-mi vine s acred ca ai intrat s avb cu noi ,esti o persoana mega de gasca se vede,iti urez bafta multa ,si te mai asteptam pe aici.te poop doolce1  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 03/08/2008 19:31 Titlul subiectului: |
|
|
| <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/rTSDgPCHynw&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/rTSDgPCHynw&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> |
|
| Sus |
|
 |
lala_2906 Junior

|
Trimis: 14/08/2008 14:19 Titlul subiectului: |
|
|
| Mihaela a scris: | | lala_2906 a scris: | | Iti multumesc Anca pt topic...e bine sa vezi k te mai sunstine lumea, e chiar placut. |
Dupa cum vad ca au scris ceilati pe forum ,esti chiar tu laura rosca!Nu ?..ca nu eram convinsa ca esti tu ca numele de utilizator este lala2906,dar daca ceilati zic ca esti tu,ma bucur enrom d emult ,si nu-mi vine s acred ca ai intrat s avb cu noi ,esti o persoana super de gasca se vede,iti urez bafta multa ,si te mai asteptam pe aici.te poop doolce1  |
hey hey hey, dap sunt chiar eu cea care va scrie, cu mult drag si apreciez toate comment-urile voastre. Tot ce pot sa zic, este ca va pregatesc o surpriza asa k fiti pe faza :P
O vacanta placuta in continuare tuturor fanilor si celor care ma sustin, pupici dulci din capitala,
Cu stima, LAURA ROSCA |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 19/08/2008 10:10 Titlul subiectului: |
|
|
Vacantza placuta si tie Laura in continuare!si multumim ca ne scri...abia astept sa vad ce surpriza ne pregatesti .Te poop!..si te mai asteptam pe aici! |
|
| Sus |
|
 |
any26 Junior 2

Data inscrierii: 30/Apr/2008 Mesaje: 41
|
Trimis: 24/08/2008 18:39 Titlul subiectului: |
|
|
Buna LAURA,ce mai faci? cand mai intri pe forum/...sa ne confirmi daca e adevarat,am auzit o strire cum ca concurentii din editia 1 si 2 vor mai participa odata la megastar ,e adevarat?,si daca da ,vei participa si tu?...astept sa ne raspunzi(sidaca e sa participi cu siguranta te voi sustine ).Popp! |
|
| Sus |
|
 |
Marius Junior 2

Data inscrierii: 05/Mar/2008 Mesaje: 43
|
Trimis: 02/09/2008 13:10 Titlul subiectului: |
|
|
| Buna Laura,cmf tu? daca e adevarat ca participi din nou la megastar 3 ,iti vor succes,si te mai asteptma pe aici sa ne mai spui ce mai faci. |
|
| Sus |
|
 |
lala_2906 Junior

|
Trimis: 01/10/2008 13:00 Titlul subiectului: |
|
|
| Marius a scris: | | Buna Laura,cmf tu? daca e adevarat ca participi din nou la megastar 3 ,iti doresc succes,si te mai asteptma pe aici sa ne mai spui ce mai faci. |
buna tuturor, va salut cu stima si respect.
da, este adevarat ca particip la megastar 3 alaturi de inca cativa colegi de la editiile megastar trecute. întâia emisiune va incepe pe data de 25 oct, si sper sa va uitati cu placere si sa ne votati.si cand spun sa ne votati, ma refer la trupa mea, pt k megastar 3 e o editie pe trupe.asa ca spor la votat si as aprecia enorm sa ne sustineti:D
multi pupici si astept opiniile voastre in continuare aici pe forum.
:*:*:*:*:*
LAURA |
|
| Sus |
|
 |
crina Membru

Data inscrierii: 05/Mar/2008 Mesaje: 110
|
Trimis: 02/10/2008 07:24 Titlul subiectului: |
|
|
| lala_2906 a scris: | | Marius a scris: | | Buna Laura,cmf tu? daca e adevarat ca participi din nou la megastar 3 ,iti vor succes,si te mai asteptma pe aici sa ne mai spui ce mai faci. |
da, este adevarat ca particip la megastar 3 alaturi de inca cativa colegi de la editiile megastar trecute. prima emisiune va incepe pe data de 25 oct, si sper sa va uitati cu placere si sa ne votati.si cand spun sa ne votati, ma refer la trupa mea, pt k megastar 3 e o editie pe trupe.asa ca spor la votat si as aprecia enorm sa ne sustineti:D
LAURA |
Buna Laura!...ma bucur ca ne-ai scris ,si iti multumesc,abia astept sa inceapa Megastar ,cu siguranta te voi urmarii,si va voi sustine?Cine mai face parte din echipa ta? daca poti sa ne spui? |
|
| Sus |
|
 |
denisa Membru junior

Data inscrierii: 16/Noi/2007 Mesaje: 57
|
Trimis: 11/10/2008 18:34 Titlul subiectului: |
|
|
| lala_2906 a scris: | | Marius a scris: | | Buna Laura,cmf tu? daca e adevarat ca participi din nou la megastar 3 ,iti doresc succes,si te mai asteptma pe aici sa ne mai spui ce mai faci. |
da, este adevarat ca particip la megastar 3 alaturi de inca cativa colegi de la editiile megastar trecute. prima emisiune va incepe pe data de 25 oct, si sper sa va uitati cu placere si sa ne votati.si cand spun sa ne votati, ma refer la trupa mea, pt k megastar 3 e o editie pe trupe.asa ca spor la votat si as aprecia enorm sa ne sustineti:D
LAURA |
Buna Lala ,nu stiam ca ti se spune si asa,ma bucur ca putem vb cu tine aici pe forum ,si ca ne ti la curent cu Megastarul ,abia astept sa inceapa,iti urez SUCCES ,si sa mai vi pe aici! |
|
| Sus |
|
 |
CAMIL Membru junior

Data inscrierii: 15/Noi/2007 Mesaje: 59
|
Trimis: 23/10/2008 07:38 Titlul subiectului: |
|
|
Buna Laura! Abia astept ziua de sambata 25(am inteles ca atunci incepe megastar),te voi urmari si desigur ,am sa te sustin,iti doresc mult succes  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 31/10/2008 11:53 Titlul subiectului: |
|
|
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/8N3UukdvruQ&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/8N3UukdvruQ&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Laura/Raluca/Jo - Free your mind
Au cantat extraordinar fetele,mi-a placut mult,felicitarile mele,sper sa o tineti tot asa,Bravo!
Ultima modificare efectuata Ancacrasneanu la 05/11/2008 12:53, modificat de 2 ori in total |
|
| Sus |
|
 |
crina Membru

Data inscrierii: 05/Mar/2008 Mesaje: 110
|
Trimis: 02/11/2008 11:55 Titlul subiectului: |
|
|
Buna Laura,am urmarit aseara Megastar...numai nu apareati (pt ca ati itrta ultimele in concurs) ..si ati iesit primele),bravo!felicitarile mele,ati cantat destul de frumos,si daca nu eradespot care va dat 9 aveati 10 pe linie ,cea ce si meritati dupa parerea mea1 Succes in continuare,va pup pe toate trei!  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 02/11/2008 12:11 Titlul subiectului: |
|
|
V-am urmarit aseara Laura,si mi-a placut mult ce am vazut ,parerea mea este ca sunteti cele mai potrivite (ma refer aici la voci , la inaltime ,la ce vreti voi )...va urez bafta in continuare ,si te mai asteptam pe forum!poop! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 02/11/2008 12:18 Titlul subiectului: |
|
|
| <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/FOjlHnKdLdU&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/FOjlHnKdLdU&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> |
|
| Sus |
|
 |
crina_diaconescu Junior

Data inscrierii: 19/Mar/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: 02/11/2008 13:08 Titlul subiectului: |
|
|
Buna Laura am aceasi varsta cu tine, tine-o tot asa, imi place foarte mult de tine, am inteles ca tu ii calci pe urme tatalui tau si asta ie deosebit de bine ce sa spun iti doresc sa ajungi acolo unde iti doresti .te pup. Crina
<center> <center> |
|
| Sus |
|
 |
Adutza_ela Membru junior

Data inscrierii: 05/Noi/2008 Mesaje: 59
|
Trimis: 05/11/2008 12:14 Titlul subiectului: |
|
|
Buna la toata lumea! ma bucur ca am dat de acest forum,pt ca eu urmaresc MEGASTAR de fiecare data,si cel mai tare mi-au placut fetele M3,(laura ,raluca si jo)..am vazut ca laura mai intra pe forum,ma bucur enorm,o stiu de la megastar de acu 2 ani,dar as vrea sa aflu mai numeroase si despre celelalte fete raluca si jo ,laura daca mai intri pe aici s ane spui cate cev asi despre ele:) ok?,va poop si va doresc succes in continuare,oricum sunteti cele mai tari in concurs(am sa va votez in continuare)....aaa si apropo am s ama gandesc si la un nume pt trupa voastra:) ....pooop si te astept laura sa nme scri!  _________________ Zambeste!Maine va fi mai rau!  |
|
| Sus |
|
 |
Adutza_ela Membru junior

Data inscrierii: 05/Noi/2008 Mesaje: 59
|
Trimis: 05/11/2008 12:25 Titlul subiectului: |
|
|
''''Fosta finalista la prima editie Megastar si finalista la actuala editie a concursului, Laura se tine de sotii.
De curand aceasta si-a achizitionat un telefon mobil mai performant decat cel vechi, asa ca nu scapa nici o moment pentru a-i fotografia sau filma pe colegii sai in variate ipostaze.
Ieri, cea care i-a caut in plasa a fost chiar Jo, colega ei de trupa, pe care a reusit sa o surprinda intr-un filmulet amuzant, pe care insa nu vrea sa-l faca public. Oare despre ce o fi vorba?'''
Am gasit asta pe site-ul Megastar.laura poate ne spui despre ce e vorba:) _________________ Zambeste!Maine va fi mai rau!  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|