|
Forum de sanatate, referate medicina, sfaturi medic, boli, retete si tratamente naturiste Forum de sanatate, sfaturi doctor, medic, documentatie boli si tratamente naturale, naturiste.
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Ancacrasneanu Administrator

Data inscrierii: 14/Noi/2007 Mesaje: 1066
|
Trimis: 16/02/2008 11:35 Titlul subiectului: Inhalant |
|
|
Indicatii: Traheobronsita, rinofaringita, sinuzite subacute sau cronice, otita medie catarala.
Prezentare farmaceutica: Solutie alcoolica continand ulei de pin 10,4 g, ulei de menta 2,4 g, ulei de eucalipt 16 g, ulei de lavanda 0,1 g, terpineol 0,2 g/100 ml (flac. cu 10 ml).
Actiune terapeutica : Activeaza circulatia si favorizeaza procesul de vindecare, usureaza expectoratia; slab antiseptic.
Mod de administrare: Se introduc 2,5 ml intr-un litru de apa fierbinte si se inhaleaza seara la culcare.
Reactii adverse: Iritatia locala poate favoriza progresul inflamatiilor acute (in utilizarea abuziva) sau a spasmului bronsic.
Contraindicatii: Hemoptizie , tuberculoza pulmonara, astm bronsic, ateroscleroza cerebrala avansata. |
|
| Sus |
|
 |
CAMIL Membru junior

Data inscrierii: 15/Noi/2007 Mesaje: 59
|
Trimis: 16/02/2008 19:50 Titlul subiectului: |
|
|
Am folosit si eu bunul acesta ,ca am dificultăți cu sinuzita si sa stiti ca a dat roade si nu e scump deloc ,in jur de 3,5 leiDaca avezti complicații asemanatoare vi-l recomand  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|