Pagina de start a forumului Forum de sanatate, referate medicina, sfaturi medic, boli, retete si tratamente naturiste Forum de sanatate, referate medicina, sfaturi medic, boli, retete si tratamente naturiste
Forum de sanatate, sfaturi doctor, medic, documentatie boli si tratamente naturale, naturiste.

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Imparatul orgolios!

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum de sanatate, referate medicina, sfaturi medic, boli, retete si tratamente naturiste -> TESTE DE INTELIGENTA
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
crina
Membru
Membru

Data inscrierii: 05/Mar/2008

MesajTrimis: 23/03/2008 18:51    Titlul subiectului: Imparatul orgolios! Raspunde cu citat (quote)

.In vremurile de demult trăia un împărat orgolios nevioe mare. Se credea cel mai voinic si mai destept om din lume si se mânia nespus numai la gândul că ar putea exista cineva mai ideal ca el.

Si iată că, din gură în gură, ajunse zvon la urechile lui că pe undeva vietuia un întelept foarte ager. Impăratul, vrând sa se descotoroseasca de el, porunci ca înteleptul sa fie grabnic întemnitat si judecat pentru o pricină scornită. Fără să zăbovească prea mult, judecătorii l-au condamnat pe întelept la moarte. Adus în fata tronului, împăratul i-a spus trufas:
- Alege-ti solitar moartea. Vei fi spânzurat, ori doresti să ti se taie capul?
- Nu vor nici una nici alta, zise înteleptul, dar n-am încotro. Totusi, mărite împărate - continuă el - as vrea sa-mi împlinesti, asa se obisnuieste, o ultimă dorintă: să-mi aleg singur moartea. Voi rosti câteva cuvinte. Dacă le vei considera drept un adevăr, atunci să mi se taie capul; dacă, dimpotrivă, vei găsi că cele spuse exprimă un neadevăr, atunci să poruncesti moartea prin streang.
- Mă învoiesc! - zise îndată împăratul, vrând să arate celor din jur că stie să respecte ultima dorintă a condamnatului.

Iar condamnatul a rostit nu mai mult de trei cuvinte si ... a scăpat cu viată! Care au fost cuvintele salvatoare?Eu stiu raspunsul..sa vad daca il stiti si voi! :-P
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
CAMIL
Membru junior
Membru junior

Data inscrierii: 15/Noi/2007

MesajTrimis: 24/03/2008 08:22    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Crina te ti de sotii??e rudimentar eu zic ca imparatul astrigat in gura mare cuvintele:NU MA OMORI!!!nu-i asa?
8-) :-P
Sus
Mihaela
Membru junior
Membru junior

Data inscrierii: 26/Mar/2008

MesajTrimis: 06/04/2008 19:41    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu cred ca a zis VREAU SA TRAIESC! :spider:
Sus
crina
Membru
Membru

MesajTrimis: 06/04/2008 19:45    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu sunt astea cuvintele ,nici unul nu atzi raspuns corect pana acuma,sa vedem in continuare poate careva ghiceste! :smart:
Sus
Marius
Junior 2
Junior 2

MesajTrimis: 12/04/2008 09:13    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu zic ca a spus asa:VA IMPLOR NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU! :-D
Sus
crina
Membru
Membru

MesajTrimis: 13/04/2008 13:30    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

:w00t: :w00t: nu sunt astea cuvintele,mai incercati! :-D
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum de sanatate, referate medicina, sfaturi medic, boli, retete si tratamente naturiste -> TESTE DE INTELIGENTA Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum