|
Forum de sanatate, referate medicina, sfaturi medic, boli, retete si tratamente naturiste Forum de sanatate, sfaturi doctor, medic, documentatie boli si tratamente naturale, naturiste.
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
crystinell23 Junior

Data inscrierii: 13/Mai/2008 Mesaje: 5
|
Trimis: 13/05/2008 13:54 Titlul subiectului: FAC PIPI IN PAT NOAPTEA!HELPPP |
|
|
| Va rog s ama ajutati ,nu stiu ce se intampla dar fac pe mine noaptea fara sa vrea ,adik nu simt nimic ,doar ma trezesc ud,daca stie cineva despre ce e vb. |
|
| Sus |
|
 |
Mihaela Membru junior

Data inscrierii: 26/Mar/2008 Mesaje: 63
|
Trimis: 13/05/2008 18:33 Titlul subiectului: Re: FAC PIPI IN PAT NOAPTEA!HELPPP |
|
|
| crystinell23 a scris: | | Va rog s ama ajutati ,nu stiu ce se intampla dar fac pe mine noaptea fara sa vrea ,adik nu simt nimic ,doar ma trezesc ud,daca stie cineva despre ce e vb. | valeuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu rusine crystinelle  |
|
| Sus |
|
 |
CACACEL Junior 2

Data inscrierii: 13/Mai/2008 Mesaje: 26
|
Trimis: 13/05/2008 18:48 Titlul subiectului: |
|
|
MAMAAAA ASA BINE CA SI CAND AM TERMINAT DE CITIT CE AI SCRIS NU AM RAS DE MULT...MAI CRYSTI DA E VOIE AS ACEVA.. APROPO CATI ANI AI?CA DE AI VREO 3 ANI 4 TAC...  |
|
| Sus |
|
 |
mihutza84 Junior

Data inscrierii: 04/Mai/2008 Mesaje: 5
|
Trimis: 14/05/2008 20:52 Titlul subiectului: Re: FAC PIPI IN PAT NOAPTEA!HELPPP |
|
|
| crystinell23 a scris: | | Va rog s ama ajutati ,nu stiu ce se intampla dar fac pe mine noaptea fara sa vrea ,adik nu simt nimic ,doar ma trezesc ud,daca stie cineva despre ce e vb. |
Dute la urologie si acolo o sa-ti dea mai numeroase detalii...le explici mai amanuntit ce se intampla ;) |
|
| Sus |
|
 |
mihutza84 Junior

Data inscrierii: 04/Mai/2008 Mesaje: 5
|
Trimis: 14/05/2008 20:54 Titlul subiectului: |
|
|
| CACACEL a scris: | MAMAAAA ASA BINE CA SI CAND AM TERMINAT DE CITIT CE AI SCRIS NU AM RAS DE MULT...MAI CRYSTI DA E VOIE AS ACEVA.. APROPO CATI ANI AI?CA DE AI VREO 3 ANI 4 TAC...  |
In loc sa ajuti omu cu un raspuns...razi de el...crezi ca numai copii mici fac in pat??Tie ti-ar conveni sa rada cineva de problemele tale?? |
|
| Sus |
|
 |
ionutz Junior 2

Data inscrierii: 07/Mar/2009 Mesaje: 39
|
Trimis: 07/03/2009 20:56 Titlul subiectului: |
|
|
| Ar trebui sa consulti medicu ,dupa parerea mea ai incontinenta urinara,stiu un medicament DRIPTANE asa se chiama indicat in asa ceva,dar nu se ia numai la recomandarea medicului. |
|
| Sus |
|
 |
todirisca_mihaela Junior

Data inscrierii: 01/Mai/2009 Mesaje: 18
|
Trimis: 03/05/2009 20:00 Titlul subiectului: |
|
|
| Sa va fie rusine, postati ceva pentru a da un sfat nu pentru a rade de cineva, aceasta incontinenta in momentul noptii este o boala si poate fi datorata unei traume psihice. |
|
| Sus |
|
 |
claudia12 Junior

Data inscrierii: 16/Dec/2009 Mesaje: 19
|
Trimis: 16/12/2009 09:00 Titlul subiectului: |
|
|
Asa e mihaela, ai dreptate ,a r trebui s ameraga la un consult,e ceva ce s epoate trata. _________________ YUPYYYYYYYYY:) |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|