|
Forum de sanatate, referate medicina, sfaturi medic, boli, retete si tratamente naturiste Forum de sanatate, sfaturi doctor, medic, documentatie boli si tratamente naturale, naturiste.
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
crina Membru

Data inscrierii: 05/Mar/2008 Mesaje: 110
|
Trimis: 02/05/2008 15:10 Titlul subiectului: Elena Basescu de rasu lumi:)) |
|
|
Elena Basescu, proaspat aleasa secretar general al Organizatiei de Tineret a PD-L, a sustinut, astazi, debutantul sau discurs in fata organizatiei studentesti a PD-L, reunita sa isi aleaga conducerea.
Vizibil emotionata, fiica cea mica a sefului statului s-a incurcat si a pierdut de mai numeroase ori sirul cuvintelor, pe parcursul discursului, potrivit Realitatea Tv: "Dragi colegi, am crescut cu totii intr-o perioada in care am auzit vorbindu-se de viitor....", "Sunt increzatoare in generatia noastra si imi doresc sa devenim un rezervor de resurse.....si doresc ca noi sa devenim un rezervor...". Ajungand la Pactul National pentru Educatie, Elena Basescu a rostit, nu tocmai sigura pe ea: "Pactul national pe educatie, document istoric... care trebuie sa traseze politici... si depoli.... depolitizarea ... acestui sistem... sensibil..... acestui domeniu sensibil."
Elena Basescu a fost aplaudata de colegi, la incheierea discursului.
 |
|
| Sus |
|
 |
Marius Junior 2

Data inscrierii: 05/Mar/2008 Mesaje: 43
|
Trimis: 02/05/2008 15:17 Titlul subiectului: |
|
|
MAI ..MAI ..MAI HM! Domnisoara se poate ocupa de orice, dar nu este facuta pentru politica. Impingerea ei in fata de catre lingusitorii din PDL poate asigură mari deservicii muncii si activitatii politice a tatalui si ar fi un mare pacat. Un sfat ,ca om care simpatizeaza PDL si pe presedinte: Determinati-o sa nu mai iasa in fata si sa-si vada de treaba !!! Nu am nici o indoiala ca este o persoana buna si capabila, dar nu este facuta pentru politica. Cu respect !  |
|
| Sus |
|
 |
Mihaela Membru junior

Data inscrierii: 26/Mar/2008 Mesaje: 63
|
Trimis: 02/05/2008 18:15 Titlul subiectului: |
|
|
DA ULRIMA BALBA SAU PERLA MAI BINE ZIS CE A NASCOCITO ATZI AUZITO?IN LOC SA SPUNA "VAND DIN PUPA' A ZIS "VANT IN PUPA"  |
|
| Sus |
|
 |
CAMIL Membru junior

Data inscrierii: 15/Noi/2007 Mesaje: 59
|
Trimis: 04/05/2008 09:38 Titlul subiectului: |
|
|
Asa se intampla cand cineva se crede foarte isteata ,si cand colo nu e in stare nici sa lege 2 fraze ,ce sa zic e draguzta fata ,da cam...  |
|
| Sus |
|
 |
biancanabiss Junior 2

Data inscrierii: 09/Feb/2009 Mesaje: 25 Localitate: VULCAN
|
Trimis: 10/02/2009 09:01 Titlul subiectului: |
|
|
| E chiar penibila |
|
| Sus |
|
 |
ionutz Junior 2

Data inscrierii: 07/Mar/2009 Mesaje: 39
|
Trimis: 07/04/2009 17:02 Titlul subiectului: |
|
|
| Mie imi place de ea...si acum daca ne va si reprezenta in parlamantul european ,ce sa mai vorbim,eu o felicit si o sustin! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|