|
Forum de sanatate, referate medicina, sfaturi medic, boli, retete si tratamente naturiste Forum de sanatate, sfaturi doctor, medic, documentatie boli si tratamente naturale, naturiste.
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
hibiscus Membru

Data inscrierii: 17/Noi/2007 Mesaje: 142 Localitate: timisoara
|
Trimis: 29/05/2008 16:35 Titlul subiectului: diastola prea mica |
|
|
sint insarcinata si am observat ca dupa ora 10-12 ma ia cu ameteli la fapt , am crezut eu ca din cauza caldurii , mi am luat acasa , seara tensiunea si era 118 cu 57 mi am luat o si la lucru la amiaza era 136 cu 97 as vrea sa stiu de ce variaza asa de mult
am repetat masuratorile mai numeroase zile la rind |
|
| Sus |
|
 |
manulella Junior

Data inscrierii: 27/Mai/2008 Mesaje: 12
|
Trimis: 29/05/2008 18:08 Titlul subiectului: Re: diastola prea mica |
|
|
| hibiscus a scris: | sint insarcinata si am observat ca dupa ora 10-12 ma ia cu ameteli la lucru , am crezut eu ca din cauza caldurii , mi am luat acasa , seara tensiunea si era 118 cu 57 mi am luat o si la fapt la amiaza era 136 cu 97 as vrea sa stiu de ce variaza asa de mult
am repetat masuratorile mai numeroase zile la rind | buna hibiscus,vreau sa-ti spun ca si eu m-am confruntat cu o astfel de problema,si mi s-a spus ca ar putea fi din cazua hormonilor,iar in momentul sarcini tensiunea mai oscileaza ,cand mica cand mare,bineinteles daca se intampla des sa o ai prea mica ar necesită s ate adtresezi medicului ,mie mi s-a spus sa beau o cafeluta "micuta " dimineatza ,atunci cand tensiunea e prea joasa ...bine ca in sarcina nu prea e recomandata dar o mica exceptie din cand in cand ,ce s azic iti urez sarcina usoara in continuare si sper ca simptomele care le ai s afie ceva trecator. |
|
| Sus |
|
 |
carmella2 Junior 2

Data inscrierii: 08/Mai/2008 Mesaje: 24
|
Trimis: 04/06/2008 16:39 Titlul subiectului: |
|
|
| BUNA HIBISCUS ,EU ZIC CA AR TREBUI SA CONSULTI MEDICUL ,DESI SIMPTOME DE GENUL ASTA AU TOATE GRAVIDELE MAI ALES PE TIMP DE VARA CAND E PREA CALD ,DAR PT ABSOLUT ORICE EVENTUALITATE CONSULTA-TE CU MEDICUL TAU,SARCINA USOARA ITI DORESC IN CONTINUARE! |
|
| Sus |
|
 |
hibiscus Membru

Data inscrierii: 17/Noi/2007 Mesaje: 142 Localitate: timisoara
|
Trimis: 05/06/2008 14:04 Titlul subiectului: |
|
|
| am fost la medic si am primit diazepam si o trimitere la cardiologie de unde am mai primit dopegyt, acum incerc sa intru in risc maternal dar birocratia e mare si ma tot trimiti de la unul lal altul ca nu stiu care din ei treb sa faca actele med ginecolg sau de fam...toata lumea incearca sa scape de facut actele |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|