Pagina de start a forumului Forum de sanatate, referate medicina, sfaturi medic, boli, retete si tratamente naturiste Forum de sanatate, referate medicina, sfaturi medic, boli, retete si tratamente naturiste
Forum de sanatate, sfaturi doctor, medic, documentatie boli si tratamente naturale, naturiste.

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Despre vis

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum de sanatate, referate medicina, sfaturi medic, boli, retete si tratamente naturiste -> Descifrarea viselor
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Ancacrasneanu
Administrator
Administrator

Data inscrierii: 14/Noi/2007

MesajTrimis: 27/12/2007 18:40    Titlul subiectului: Despre vis Raspunde cu citat (quote)

Stim ca visele sunt unice in sens individual, nici o alta persoana nu poate avea aceleasi cunostinte, emotii sau experiente. Fiecare vis e in stransa legatura cu propria realitate. Astfel, in interpretarea viselor e important sa facem legatura cu evenimentele din viata noastra.

Cand visam avem acces la informatii care nu sunt disponibile cand suntem constineti. Visele pot dezvalui dorinte si sentimente ascunse.

Amintindu-ne ceea ce visam, ne vom cunoaste mult mai bine reusind sa corectam ceea ce e gresit in viata noastra. Visele sunt o perceptie a propriei persoane. Ele pot fi o sursa de inspiratie, intelepciune si bucurie.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Balas Bogdan
Junior 2
Junior 2

Data inscrierii: 17/Noi/2007

MesajTrimis: 30/12/2007 20:15    Titlul subiectului: talmacirea viselor Raspunde cu citat (quote)

Voi talmaci (descrie) unele vise:
Daca visez albina.
Daca albina zboara in jurul tau, bucura-te, caci soarta te va ajuta sa depasesti toate greutatile; daca zboara de la tine, asteapta-te la incurcaturi si suparari; daca te inteapa, nu lua in seama magulirile din componentă necunoscutilor, pentru ca sunt false; daca albinele sunt asezate pe flori, sperantele legate de o persoana draga sunt desarte.
Daca visez vapor.
Semn bun, calatoria pe care demult ai planificat-o va avea loc visez.
Daca visez vie
Semn de cearta dar si de bani multi.
Vin daca visez
Daca visezi ca bei, e bine, inseamna trai bun.
Mireasa daca vei visa
Inseamna ca vei muri :-( .
Mort daca visezi.
Daca te visezi, e rau, caci inseamna nefericire; daca vezi, e semn bun, de noroc.
Daca mai vreti alte vise sa vi le descriu/talmacesc sa imi scrieti visul si vil spun. [/b]
Ancacrasneanu
Administrator
Administrator

Data inscrierii: 14/Noi/2007

MesajTrimis: 30/12/2007 20:22    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bogdan !!Atunci spune-mi si mie ce insemna daca visezi ca manaci zapada? :hang: ms! astept raspuns! |-)
Sus
CAMIL
Membru junior
Membru junior

Data inscrierii: 15/Noi/2007

MesajTrimis: 06/01/2008 13:12    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ancacrasneanu a scris:
Bogdan !!Atunci spune-mi si mie ce insemna daca visezi ca manaci zapada? :hang: ms! astept raspuns! |-)
Te pot ajuta eu cred,stiu ca daca visezi ca mananci zapada ,inseamna cum ai castigat asa vei pierde,ceva de genu...sorry!!
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum de sanatate, referate medicina, sfaturi medic, boli, retete si tratamente naturiste -> Descifrarea viselor Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum