|
Forum de sanatate, referate medicina, sfaturi medic, boli, retete si tratamente naturiste Forum de sanatate, sfaturi doctor, medic, documentatie boli si tratamente naturale, naturiste.
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Ancacrasneanu Administrator

Data inscrierii: 14/Noi/2007 Mesaje: 1066
|
Trimis: 27/12/2007 18:40 Titlul subiectului: Despre vis |
|
|
Stim ca visele sunt unice in sens individual, nici o alta persoana nu poate avea aceleasi cunostinte, emotii sau experiente. Fiecare vis e in stransa legatura cu propria realitate. Astfel, in interpretarea viselor e important sa facem legatura cu evenimentele din viata noastra.
Cand visam avem acces la informatii care nu sunt disponibile cand suntem constineti. Visele pot dezvalui dorinte si sentimente ascunse.
Amintindu-ne ceea ce visam, ne vom cunoaste mult mai bine reusind sa corectam ceea ce e gresit in viata noastra. Visele sunt o perceptie a propriei persoane. Ele pot fi o sursa de inspiratie, intelepciune si bucurie. |
|
| Sus |
|
 |
Balas Bogdan Junior 2

Data inscrierii: 17/Noi/2007 Mesaje: 22 Localitate: Carei
|
Trimis: 30/12/2007 20:15 Titlul subiectului: talmacirea viselor |
|
|
Voi talmaci (descrie) unele vise:
Daca visez albina.
Daca albina zboara in jurul tau, bucura-te, caci soarta te va ajuta sa depasesti toate greutatile; daca zboara de la tine, asteapta-te la incurcaturi si suparari; daca te inteapa, nu lua in seama magulirile din componentă necunoscutilor, pentru ca sunt false; daca albinele sunt asezate pe flori, sperantele legate de o persoana draga sunt desarte.
Daca visez vapor.
Semn bun, calatoria pe care demult ai planificat-o va avea loc visez.
Daca visez vie
Semn de cearta dar si de bani multi.
Vin daca visez
Daca visezi ca bei, e bine, inseamna trai bun.
Mireasa daca vei visa
Inseamna ca vei muri .
Mort daca visezi.
Daca te visezi, e rau, caci inseamna nefericire; daca vezi, e semn bun, de noroc.
Daca mai vreti alte vise sa vi le descriu/talmacesc sa imi scrieti visul si vil spun. [/b] _________________ Balas |
|
| Sus |
|
 |
Ancacrasneanu Administrator

Data inscrierii: 14/Noi/2007 Mesaje: 1066
|
Trimis: 30/12/2007 20:22 Titlul subiectului: |
|
|
Bogdan !!Atunci spune-mi si mie ce insemna daca visezi ca manaci zapada? ms! astept raspuns!  |
|
| Sus |
|
 |
CAMIL Membru junior

Data inscrierii: 15/Noi/2007 Mesaje: 59
|
Trimis: 06/01/2008 13:12 Titlul subiectului: |
|
|
| Ancacrasneanu a scris: | Bogdan !!Atunci spune-mi si mie ce insemna daca visezi ca manaci zapada? ms! astept raspuns!  | Te pot ajuta eu cred,stiu ca daca visezi ca mananci zapada ,inseamna cum ai castigat asa vei pierde,ceva de genu...sorry!! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|