|
Forum de sanatate, referate medicina, sfaturi medic, boli, retete si tratamente naturiste Forum de sanatate, sfaturi doctor, medic, documentatie boli si tratamente naturale, naturiste.
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Marius Junior 2

Data inscrierii: 05/Mar/2008 Mesaje: 43
|
Trimis: 11/05/2008 18:12 Titlul subiectului: CFR -Cluj CAMPIOANA!!!:) |
|
|
A iesit cfr-ul campioana ,ce zicetzi fratilor?cine se bucura si ...cine plange???  |
|
| Sus |
|
 |
crystinell23 Junior

Data inscrierii: 13/Mai/2008 Mesaje: 5
|
Trimis: 13/05/2008 13:49 Titlul subiectului: |
|
|
HUUUUUUOOOOOOOO,marius de ce ma superi...eu sunt stelist get beget,siparerea mea este ca steaua merita sa castige,dar asta a fost sa fie.hai STEAUAAAAAAAAA!  |
|
| Sus |
|
 |
CACACEL Junior 2

Data inscrierii: 13/Mai/2008 Mesaje: 26
|
Trimis: 13/05/2008 18:43 Titlul subiectului: |
|
|
| crystinell23 a scris: | HUUUUUUOOOOOOOO,marius de ce ma superi...eu sunt stelist get beget,siparerea mea este ca steaua merita sa castige,dar asta a fost sa fie.hai STEAUAAAAAAAAA!  | Mai întocmai asa cum ma chiama pe mine dau eu pe steaua ta,e de inteles ca cfr-ul e cel mai tare si cum se vede a si castigat as aca nu te mai stresa degeaba HAI CLUJUUUUUUUUU  |
|
| Sus |
|
 |
PAPAVERIN Junior 2

Data inscrierii: 13/Mai/2008 Mesaje: 20
|
Trimis: 15/05/2008 08:49 Titlul subiectului: Re: CFR -Cluj CAMPIOANA!!!:) |
|
|
| Marius a scris: | A iesit cfr-ul campioana ,ce zicetzi fratilor?cine se bucura si ...cine plange???  | SICER EU NU PLANG,DAR NICI NU MA BUCUR ,SICER VORBIND ACUM,AU CASTIGAT NOROCUL LOR,DAR ASTA NU INSEAMNA CA SUNT CEI MAI BUNI.HAI RAPIDDDDDDDDDDD!  |
|
| Sus |
|
 |
Besinutza Junior

Data inscrierii: 13/Mai/2008 Mesaje: 5
|
Trimis: 15/05/2008 09:06 Titlul subiectului: |
|
|
hai steauaaaaaaaaaaaa!  |
|
| Sus |
|
 |
Dr.Catalin Administrator

Data inscrierii: 15/Noi/2007 Mesaje: 67 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 18/05/2008 09:37 Titlul subiectului: |
|
|
| E meritul lor daca au castigat,inseamna ca au fost cei mai buni,acuma asta este.....pentru unii plăcere ,pentru altii tristete,asa e in fotbal! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|