|
Forum de sanatate, referate medicina, sfaturi medic, boli, retete si tratamente naturiste Forum de sanatate, sfaturi doctor, medic, documentatie boli si tratamente naturale, naturiste.
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Ancacrasneanu Administrator

Data inscrierii: 14/Noi/2007 Mesaje: 1066
|
Trimis: 09/12/2007 13:25 Titlul subiectului: Ceai codite de cirese |
|
|
Compozitie : Codite de cirese (Cerasorum stipites)
Actiune fitoterapeutica : Diuretic.
Indicatii : Afectiuni ale cailor urinare, afectiuni cardiace, artritism, ateroscleroza, celulita, colici renale.
Recomandat în afectiunile renale (colici renale), ale cailor urinare si ale inimii.
Contraindicatii : Nu are.
Modul de preparare : 1-2 lingurite obiect se adauga 200 ml apa fierbinte se lasa acoperit 10 - 15 minute, dupa care se filtreaza.
Modul de administrare : Se beau trei ceaiuri pe zi cu 1/2 ora inaintea meselor principale. |
|
| Sus |
|
 |
Anca Racolta Membru junior

Data inscrierii: 15/Noi/2007 Mesaje: 73 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 09/12/2007 13:36 Titlul subiectului: Coditele de cirese |
|
|
| Pot sa va asigur din proprie experienta ca ceaiul din codite de cirese e deosebit de bun mai ales daca aveti probleme cu rinichii , eu am complicații de genul asta si beau in fiecare zi doi litri.La inceput a fost cam greu pentru ca nu are un gust teribil de placut cateodata chiar amarui dar acum cred ca n-as putea fara ceai.Asa ca nu ezitati , ajuta extrem mult ca rinichii sa functioneze cum trebuie. |
|
| Sus |
|
 |
alexandra Membru junior

Data inscrierii: 17/Mai/2008 Mesaje: 107
|
Trimis: 22/04/2009 21:01 Titlul subiectului: |
|
|
| E bun si pt eliminarea pietrelor de la rinichi? |
|
| Sus |
|
 |
Anca Racolta Membru junior

Data inscrierii: 15/Noi/2007 Mesaje: 73 Localitate: Satu Mare
|
Trimis: 23/04/2009 18:53 Titlul subiectului: |
|
|
| alexandra a scris: | | E bun si pt eliminarea pietrelor de la rinichi? |
Pentru asta nu cred ca e indicat , adica na ... nu poate sparge piatra .....  |
|
| Sus |
|
 |
alexandra Membru junior

Data inscrierii: 17/Mai/2008 Mesaje: 107
|
Trimis: 26/04/2009 07:57 Titlul subiectului: |
|
|
| ca nu poate sparge piatra am inteles,dar ajuta la rinichi oricum nu?eu asa stiam ca e bun pt cei cu nisip la rinichi... |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|