|
Forum de sanatate, referate medicina, sfaturi medic, boli, retete si tratamente naturiste Forum de sanatate, sfaturi doctor, medic, documentatie boli si tratamente naturale, naturiste.
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
dianacojocaru Junior

Data inscrierii: 14/Mar/2008 Mesaje: 1 Localitate: bucharest
|
Trimis: 14/03/2008 22:05 Titlul subiectului: buna |
|
|
vreau sa aflu si eu despre astrograma mea,adica cariera si partea sentimentala.
sunt nascuta pe 16 sept 1982 ora 12 bucuresti si vroiam sa aflu cariera
in porțiunea sentimentala vrouam sa stiu daca sunt compatibila cu masculul meu si daca el e alesul inimi mele
el e nascut in 2 iuni 1979 in bucuresti |
|
| Sus |
|
 |
Ancacrasneanu Administrator

Data inscrierii: 14/Noi/2007 Mesaje: 1066
|
Trimis: 15/03/2008 12:59 Titlul subiectului: |
|
|
In cea ce priveste compatibilitatea voastra ,in horoscopul chinezesc este o relatie CAINE -CAPRA si este urmatoarea:Relatie dificila. Profesional pot colabora excelent, pe plan afectiv au numeroase dificultati in a se intelege. Cu multa rabdare relatia poate fi imbunatatita.
Relatia matrimoniala
Relatie îndeajuns de proasta. Cei doi sunt prea diferiti pentru a putea convietui impreuna. Ar fi bine sa nu prelungiti prea mult relatia. |
|
| Sus |
|
 |
crina Membru

Data inscrierii: 05/Mar/2008 Mesaje: 110
|
Trimis: 22/03/2008 17:47 Titlul subiectului: |
|
|
Diana ,am calculat si io astrogramata si mi-a iesit ceva de genulSoarele in Casa 10 indica succes in viata, onoruri, posibila celebritate. Persoana isi pune in valoare calitatile, reusind sa ajunga �n functii de conducere.Sper sa-ti fie de folos!  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|