|
Forum de sanatate, referate medicina, sfaturi medic, boli, retete si tratamente naturiste Forum de sanatate, sfaturi doctor, medic, documentatie boli si tratamente naturale, naturiste.
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Marius Junior 2

Data inscrierii: 05/Mar/2008 Mesaje: 43
|
Trimis: 22/03/2008 20:44 Titlul subiectului: Bancuri cu unguri |
|
|
Am citit din bancurile voaste sunt f mistho dar am vazut ca nu aveti cu unguri asa ca m-am gandit sa va scriu eu tineti-va tare:Janos ungurul si Ion din Transilvania stau de vorba. Janos il intreaba pe Ion:
-Zi ma Ioane ca tu esti om cu carte, ce-i aia "Apertheid"
-Pai ma Janos prost mai esti, toata societatea stie ca inseamna ura de rasa.
-Da ura de rasa ce-i ma Ioane?
-Ma da' tare incuiat mai esti. Hai s-o luam babeste, sa-ti explic ca la scoala. De exemplu eu sint alb si tu esti nigger...si-mi eu imi bag piciorele in gura ta de ungur imputit ce esti tu.  |
|
| Sus |
|
 |
CAMIL Membru junior

Data inscrierii: 15/Noi/2007 Mesaje: 59
|
Trimis: 24/03/2008 08:17 Titlul subiectului: |
|
|
fff tare! Hai ca va zic si eu unul cu unguri:Gheorghe statea langa fantana si privea pe camp.La un moment dat vede cum se apropie un barbat in fuga.Gheorghe ii striga:
Stai ba nu bea !
Barbatul nimic,fugea mai tare.
-N-auzi ba nu bea ca este otravita!
-Nem tu dom rumano !
-Bea ma , bea ca este rece!  |
|
| Sus |
|
 |
Ancacrasneanu Administrator

Data inscrierii: 14/Noi/2007 Mesaje: 1066
|
Trimis: 02/04/2008 12:26 Titlul subiectului: |
|
|
Patru unguri si 4 romani pleaca cu trenul de la Cluj la Bucuresti. In gara, ungurii isi iau fiecare bilet, romanii isi iau toti un solitar bilet. In tren, cand vine nasu', ungurii dau biletele, iar romanii se ascund in WC. Bate nasu in usa WC-ului, iese o mana cu biletul, il composteaza nasu' , si pleaca.
La intoarcere, ungurii iau un singur bilet, romanii nici unul. In tren vine nasu', ungurii se ascund in WC; se aude un ciocanit in usa, iese o mana cu biletul , "nasu'" ia biletul dupa care se aude o voce :
- Hai baieti, c-am facut rost de bilet... |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|