|
Forum de sanatate, referate medicina, sfaturi medic, boli, retete si tratamente naturiste Forum de sanatate, sfaturi doctor, medic, documentatie boli si tratamente naturale, naturiste.
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
CAMIL Membru junior

Data inscrierii: 15/Noi/2007 Mesaje: 59
|
Trimis: 25/11/2007 22:27 Titlul subiectului: Bancuri cu animale |
|
|
Sa va zic un banc mishto Un individ cu un caine intra intr-un bar. Comanda o bere si zice:
- Am un caine foarte destept!
Dupa cateva minute:
- Cainele meu este cel mai inteligent!
Lumea din jur se uita deja urat la el. Paharul s-a umplut de tot cand el afirma:
- Cainele meu vorbeste!
- Dar, bine, omule, ne crezi tampiti?! Cum sa vorbeasca un animal?
- Hai sa facem pariu! Voi ii puneti o intrebare si daca nu raspunde ma scoateti de aici in suturi, dar daca raspunde, faceti cinste!
- Bine, ma! Ia sa vedem!
- Ma animalule, cum se cheama chestia aia din piele cu care tii calul?!
Cainele se uita in ochii lor si spune:
- Ham!
- Asta a fost un latrat!, si-l scot in suturi pe individ afara.
Cainele se duce docil dupa el si-l intreaba:
- Trebuia sa spun lesa? |
|
| Sus |
|
 |
CAMIL Membru junior

Data inscrierii: 15/Noi/2007 Mesaje: 59
|
Trimis: 25/11/2007 22:31 Titlul subiectului: |
|
|
Va mai zic unul si apoi gata: Soarecele vroia sã treacã granita ilegal. Se duce la elefant :
- Elefante, vreau sã trec granita, nu mai suport regimul, mã bate securitatea, vreau o viatã mai bunã, nu mai vreau sã stau cu 14 grade-n casã si sã m-asculte RomTelecomu'... Tu esti mare, ascunde-mã si pe mine undeva sã trec si eu.
Elefantul se gândeste un pic si-l bagã în buzunarul de la piept. Ajung ei la granitã. Acolo vin grãnicerii, îl iau pe elefant la control, vede cu detectorul de metale, totul e ok, îi puricã valiza si aia e ok, îl ia sã-l pipãie pe corp, tac-tac-tac, ajung la buzunarul de la piept.
- Ce ai aici ?
La care elefantul, bãtându-se cu palma pe piept pe buzunar:
- Aici? Poza unui prieten! |
|
| Sus |
|
 |
Ancacrasneanu Administrator

Data inscrierii: 14/Noi/2007 Mesaje: 1066
|
Trimis: 12/01/2008 08:56 Titlul subiectului: |
|
|
Tot cu animale e si asta Un naturalist amator studiazã un purice. Îl aseazã pe o foaie de hârtie si strigã :
- Sari !
Puricele sare.
Naturalistul îi taie picioarele, îl pune iar pe hârtie si strigã:
-Sari !
Puricele nu mai sare ! Naturalistul noteaza:
- Dupã ce i se taie picioarele, puricele nu mai aude. |
|
| Sus |
|
 |
Ancacrasneanu Administrator

Data inscrierii: 14/Noi/2007 Mesaje: 1066
|
Trimis: 24/01/2008 22:08 Titlul subiectului: |
|
|
In mijlocul desertului un om canta dumnezeieste din vioara. Un leu se apropie ii da tarcoale cantaretului si se aseaza la cati-va pasi de el miscandu-si capul in ritmul muzicii. Mai vin doi lei si se aseaza si ei langa cantaret. Dupa inca ceva timp vine un al patrulea leu care il mananca pe cantaretul nostru. Pe o craca in apropiere doi vulturi fac conversatie:
- Ti-am spus eu ca daca vine surdul s-a zis cu muzica.... |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|