|
Forum de sanatate, referate medicina, sfaturi medic, boli, retete si tratamente naturiste Forum de sanatate, sfaturi doctor, medic, documentatie boli si tratamente naturale, naturiste.
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Ancacrasneanu Administrator

Data inscrierii: 14/Noi/2007 Mesaje: 1066
|
Trimis: 04/05/2008 11:28 Titlul subiectului: Andreea Marin si-a lasat fetita acasa |
|
|
| Zâna surprizelor, Andreea Marin a plecat azi, 1 mai, din nou, peste hotare, informează cotidianul Atac. Ea a luat avionul cu destinaţia Africa, laolaltă cu operatorul Călin Vrabie, cel care a însoţit-o şi în celelalte expediţii peste graniţă. Andreea Marin va realiza un nou reportaj în Africa. Ea va poposi în câteva ţări africane pentru circa o săptămână, timp în care va realiza un documentar special. Vedeta se va întoarce în ţară cu doar câteva zile cândva de Gala UNICEF din 10 mai, pe care o va modera în direct la TVR1. Pentru o săptămână, vedeta tv se va afla departe de fiica ei, Ana Violeta. Şi înainte de sărbători ea a stat despărţită de micuţa, în vârstă acum de trei luni şi jumătate, dar şi-a luat revanşa de Paşti, îndată ce vedeta a petrecut împreună cu toată familia, iar, evident, centrul atenţiei ei şi a celorlalţi a fost Violeta. Pentru această deplasare, Andreea Marin a apelat iar la ajutorul mamei soacre şi a unei bone, care o vor înlocui în această perioadă şi vor face tot posibilul ca Violeta să îi simtă lipsa cât mai puţin. |
|
| Sus |
|
 |
any26 Junior 2

Data inscrierii: 30/Apr/2008 Mesaje: 41
|
Trimis: 11/05/2008 17:20 Titlul subiectului: |
|
|
| Nu vad nimic rau in asta ...mie chiar imi place de andreea ,si bravo ei pentru tot ceea ce face! |
|
| Sus |
|
 |
Adutza_ela Membru junior

Data inscrierii: 05/Noi/2008 Mesaje: 59
|
Trimis: 16/11/2008 10:37 Titlul subiectului: |
|
|
Am o curiozitate,stie cineva daca va mai fi SURPRIZE SURPRIZE?...si daca va mai prezenta tot Andreea,eu nu am azuzit nici o discutie in acest sens. _________________ Zambeste!Maine va fi mai rau!  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|