Pagina de start a forumului Forum de sanatate, referate medicina, sfaturi medic, boli, retete si tratamente naturiste Forum de sanatate, referate medicina, sfaturi medic, boli, retete si tratamente naturiste
Forum de sanatate, sfaturi doctor, medic, documentatie boli si tratamente naturale, naturiste.

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Andreea Crepcia
Du-te la pagina 1, 2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum de sanatate, referate medicina, sfaturi medic, boli, retete si tratamente naturiste ->
ACTORI...CANTARETI...VEDETE PREFERATE...
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
carmella2
Junior 2
Junior 2

Data inscrierii: 08/Mai/2008

MesajTrimis: 27/04/2009 20:51    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Buna Andreea ,ma bucur enorm ca esti pe forum,ce mai faci? cu ce ne surprinzi nou? :-D am cateva poze cu tine..
[url=http://www.99poze.ro/p/f70a5d509f10e21bb48cf38b1149e703.jpg]Andreea Crepcia[/url][url=http://www.99poze.ro/p/8bbe9aa49db19c14286f1fd508e458e9.jpg]Andreea Crepcia[/url][url=http://www.99poze.ro/p/8a0bc59ef6f18b1c6f6601a9e5dface6.jpg]Andreea Crepcia[/url]
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
CAMIL
Membru junior
Membru junior

Data inscrierii: 15/Noi/2007

MesajTrimis: 27/04/2009 21:02    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Andreea mai esti pe aici?( abia acum am aflat :-P )..sper sa-mi raspunzi si mie...ai mai repeta odata experienta de la megastar?
Sus
L0&3:L0&3
Junior
Junior

Data inscrierii: 27/Apr/2009

MesajTrimis: 27/04/2009 21:11    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

auzi andreea sau cum te cheama.. eo sincer nici n`am auzit de tine da nah.. ii bun shi locu 2 la megastar ;) dak ai voce chiar asha buna cum zici u shi ambitzie atunci o sa ajungi departe.. eu iti urez sa ai un succes deosebit in cariera muzicala ;) ciau
Sus
alexandra
Membru junior
Membru junior

Data inscrierii: 17/Mai/2008

MesajTrimis: 27/04/2009 21:24    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Andreea cum te intelegi cu baietii de la sistem? mie imi place mult de voi...daca vrei sa-mi raspunzi,daca mai esti pe aici. :-D
Sus
andreeacrepcia
Junior
Junior

MesajTrimis: 27/04/2009 21:54    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

wow...ce rapid ati raspuns la mesaj. nu pot spune decat ca ma bucur extraordinar de mult ! si acum ca mi-ati adresat cateva intrebari, am sa si raspund. in primul rand multumesc pt urari si ganduri frumoase

asa:
1. nu stiu cand o sa ma mai vedeti la tv, dar s-ar putea mai degraba la radio. am inregistrat de curand cu sistem o piesa si asteptam sa vedem cum evolueaza lucrurile.
2. ma bucur ca aceasta colaborare a mea cu sistem e si pe gustul vostru. sunt niste baietii simpatici si m-am atasat foarte mult de cativa dintre ei.
3. cu colegii de la megastar vorbesc , as putea spune cu majoritatea, daca nu chiar cu toti, fiindca am fost ca o familie in acea casuta megastar si chiar daca am trecut prin momente mai tensionate, ne-am apropiat suficient de mult. de ex, adineauri vorbeam cu brigita pe mess.
4. la intrebarea "daca as repeta experieta megastar" as raspunde da si nu. Da in conditiile in care as participa la acest concurs tot la 20 de ani, si nu in conditiile in care e vb de o participare cum a fost cea a fostilor colegi. de ce? pt ca odata ce am aparut intr-o editie nou nouta de acest gen, si mi-am realizat publicul, l-am educat intr-o anumita directie, si ulterior mi-am creionat o imagine cat de cat ok, ar fi aiurea ca aceasta sa aiba de suferit in vreun fel sau altul
Sus
alexandra
Membru junior
Membru junior

MesajTrimis: 28/04/2009 08:47    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

andreeacrepcia a scris:
wow...ce repede ati raspuns la mesaj. nu pot spune decat ca ma bucur tare mult ! si acum ca mi-ati adresat cateva intrebari, am sa si raspund. in debutantul rand multumesc pt urari si ganduri frumoase

asa:
1. nu stiu cand o sa ma mai vedeti la tv, dar s-ar putea mai degraba la radio. am inregistrat de curand cu sistem o piesa si asteptam sa vedem cum evolueaza lucrurile.
2. ma bucur ca aceasta colaborare a mea cu sistem e si pe gustul vostru. sunt niste baietii simpatici si m-am atasat extrem de mult de cativa dintre ei.
3. cu colegii de la megastar vorbesc , as putea spune cu majoritatea, daca nu chiar cu toti, fiindca am fost ca o familie in acea casuta megastar si chiar daca am trecut prin momente mai tensionate, ne-am apropiat destul de mult. de ex, adineauri vorbeam cu brigita pe mess.
4. la intrebarea "daca as repeta experieta megastar" as raspunde da si nu. Da in conditiile in care as participa la acest concurs tot la 20 de ani, si nu in conditiile in care e vb de o participare cum a fost cea a fostilor colegi. de ce? pt ca odata ce am aparut intr-o editie nou nouta de acest gen, si mi-am creat publicul, l-am educat intr-o anumita directie, si ulterior mi-am creionat o imagine cat de cat ok, ar fi aiurea ca aceasta sa aiba de suferit in vreun fel sau altul

Ma bucur ca ne-ai raspuns...mai ales si la intrebarea mea :-P
Sus
denisa
Membru junior
Membru junior

Data inscrierii: 16/Noi/2007

MesajTrimis: 29/04/2009 20:18    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Salut Andreea , ce mai faci? nu-mi vine sa cred ca ne-ai scris pe forum...sunt cumplit de bucuroasa :w00t: pe unde te mai vedem la tv? sa ne scri tot momentul cand apari la vreo emisiune ...te poop!
Sus
Anca Racolta
Membru junior
Membru junior

MesajTrimis: 01/05/2009 10:49    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si mie mi-a parut rau ca n-a castigat megastar , oricum sunt sigura ca o sa aiba succese pe mai departe pentru ca are o voce buna si mai e si frumoasa pe deasupra :-) Eu n-am vazut-o cantand cu sistem , ma tot uitam acuma zilele trecute la tv in speranta ca o voi vedea la cununia civila a lui zoli, dar n-am vazut-o :-( .Asta e , poate pe viitor va avea mai numeroase aparitii la tv.Bafta in tot ceea ce face.
Sus
ionutz
Junior 2
Junior 2

Data inscrierii: 07/Mar/2009

MesajTrimis: 04/05/2009 08:13    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Andreea ce mai faci? cand mai vi pe aici? :-P
[url=http://www.99poze.ro/p/6ecc2113a010e11c258484851a6534da.jpg]Andreea Crepcia[/url][url=http://www.99poze.ro/p/70560607acdb8efd4fc9cc3400422022.jpg]Andreea Crepcia[/url]
Sus
Anca Racolta
Membru junior
Membru junior

MesajTrimis: 07/05/2009 17:00    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Andreea e la Happy Hour :w00t: , uitati-vaaaaaaaaaa :w00t:
Sus
alexandra
Membru junior
Membru junior

MesajTrimis: 07/05/2009 19:06    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Anca Racolta a scris:

Serios???? ...oooo ce pacat .ca am pierdut emisiunea :weep: :weep: :weep: Andreea de ce nu ne-ai anuntat si pe noi? ;-)
Sus
Ancacrasneanu
Administrator
Administrator

Data inscrierii: 14/Noi/2007

MesajTrimis: 07/05/2009 19:48    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Din pacate nici eu nu am vazut-o ,nu am stiut ca e, poate data viitoare ne anunta si pe noi :-D
Sus
Ancacrasneanu
Administrator
Administrator

MesajTrimis: 07/05/2009 19:49    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/CeWSicblpFc&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/CeWSicblpFc&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Sus
Ancacrasneanu
Administrator
Administrator

MesajTrimis: 07/05/2009 20:28    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

<script type="text/javascript" src="http://happyhour.protv.ro/video_embed.php?video_id=22229"></script>

<script type="text/javascript" src="http://happyhour.protv.ro/video_embed.php?video_id=22230"></script>
Sus
denisa
Membru junior
Membru junior

MesajTrimis: 11/05/2009 17:14    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Anca Racolta a scris:
Eu am vazut-o la emisiune, butonam ...si m-am bucurat mult.Ai fosr superba Anndreea, te poop!
Sus
crina
Membru
Membru

Data inscrierii: 05/Mar/2008

MesajTrimis: 14/05/2009 17:19    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am vazut-o pe Andreea dimineatza la NEATZA CU RAZVAN SI DANI ,iar a uitat sa ne anunte :-P
Sus
Anca Racolta
Membru junior
Membru junior

MesajTrimis: 14/05/2009 18:22    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

crina a scris:
Am vazut-o pe Andreea dimineatza la NEATZA CU RAZVAN SI DANI ,iar a uitat sa ne anunte :-P

Da , am vazut si eu cand a anuntat Dani ce invitati o sa aiba , imi pare rau ca n-am vazut-o , eram la servici deja :-(
Sus
Ancacrasneanu
Administrator
Administrator

MesajTrimis: 14/05/2009 19:21    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu am vazut toata emisiunea de dimineazta,si am vazut-o si pe Andreea :-P ...a fost superba ,ca de obicei.
Sus
Anca Racolta
Membru junior
Membru junior

MesajTrimis: 14/05/2009 19:21    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Buna Andreea , ce mai faci , am auzit ca ai fost dimineata la Dani si Razvan in emisiune , imi pare rau ca nu te-am vazut :-(
Sus
Ancacrasneanu
Administrator
Administrator

MesajTrimis: 26/05/2009 12:25    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Andreea a filmat de curand un videoclip ,cu cei de la Sistem , pentru melodia BOCA DE INFERNO
Pt. mai multe detalii clik aici http://www.monden.info/muzica/filmari-videoclip-sistem-boca-de-inferno/
Sus
denisa
Membru junior
Membru junior

MesajTrimis: 13/06/2009 19:25    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ancacrasneanu a scris:
Andreea a filmat de curand un videoclip ,cu cei de la Sistem , pentru melodia BOCA DE INFERNO
Pt. mai numeroase detalii clik aici http://www.monden.info/muzica/filmari-videoclip-sistem-boca-de-inferno/
ms pt link ..e superba andreea...apropo , tu ce mai faci andreea ,nu mai vi pe aici? :-/
Sus
andreeacrepcia
Junior
Junior

MesajTrimis: 14/06/2009 20:12    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ceau, bau sunt aici :smile:
Sus
alex_alex02
Junior
Junior

Data inscrierii: 28/Iun/2009

MesajTrimis: 28/06/2009 07:05    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

andreeacrepcia a scris:
ceau, bau sunt aici :smile:
esti aici???????????????????????
si ce mai faci nou? .. pe unde te vedem?
Sus
crina
Membru
Membru

Data inscrierii: 05/Mar/2008

MesajTrimis: 05/12/2009 19:30    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Buna, ce mai stiti de andreea , pe unde o vedem?
Sus
Ancacrasneanu
Administrator
Administrator

MesajTrimis: 23/01/2010 18:12    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Andreea Crepcia şi trupa ei, Sweet Lemon – pe drumul catre Eurovision

Andreea Crepcia, finalista primei ediţii a concursului Megastar din România, şi-a facut trupă cu numele Sweet Lemon şi s-a înscris la selecţia naţională pentru Eurovision 2010, cu doua piese, deținând toate şansele sa ajungă la Oslo.
După succesul avut cu melodia băieţilor de la Sistem, “Boca del Inferno”, Andreea doreşte să ajungă la Eurovision, împreună de Sweet Lemon, trupa pe care a infiinţat-o şi care vine cu un altfel de concept, o fotografie nouă susţinută de o atitudine puternică.
“Am auzit că este frig la Oslo în perioada aceasta a anului, ma gandesc serios sa-mi iau haine groase”, a spus Andreea, sigură pe şansele celor doua piese înscrise la selectia naţională.
Piesele sunt compuse de Andreea Crepcia, Bogdan Ionescu, Marius Mirica (Narcotic Sound), Mihai Constantin (Narcotic Sound), Cristi Dumitrescu (fost penis al trupei Refflex, actual vocal al proiectului Narcotic Sound) si articole in studio-ul baietilor de la Narcotic Sound.

Cine este trupa Sweet Lemon :

Andreea Crepcia (voce) a început să cânte de la o varsta fragedă, impresionează cu vocea cu care a fost înzestrată şi consideră muzica motorul care îi conduce paşii în viată.
Este finalista primei ediţii Megastar în Romania, unde a colaborat cu Paula Selling pe piesa “Timpul”.
“Duetul cu Paula Selling, pe scena Megastar, a fost un moment copleşitor, am înteles ca sunt pe drumul cel bun şi că pot ajunge în inimile oamenilor” – Andreea Crepcia
A colaborat vocal la piesa “Boca del Inferno” a băieţilor de la Sistem, piesă destul de bine primită atat în ţară cât şi în străinătate şi a deschis oficial alături de ei, serile Festivalului International “Cerbul de Aur”. In 2009 a castigt premiul de Popularitate la concursul de compozitie “Battle of Songs” 2009, alături de alt membru al trupei, Bogdan.

Bogdan Ionescu (chitara/samples) a facut primele acorduri la chitara cand avea numai 11 ani si a urmat apoi, studii de specialitate. In liceu prinde gustul lucrului în studio fapt ce-l determina sa urmeze Facultatea de Film secţia Multimedia Sunet-Montaj în cadrul UNATC, iar anul 2009 îi aduce premiul “Best sound for film” cu scurtmetrajul “Desert Rain”, în cadrul festivalului internaţional “Cinemaiubit”.
În prezent este producător muzical, pasionat de sound-uri noi, pasiune care se vede si pe scenă, în momentul concertelor.

Felix Mircea Moldovan (percuţie/MC) deţine un CV impresionant, a urmat cursurile Academiei de muzică “Gh. Dima” şi un masterat in percuţie in cadrul aceleiaşi academii. În 2004 a câştigat premiul I la festivalul “Cerbul de Aur”, alături de trupa Slang şi au urmat o succesiune de colaborări cu teatre, opere si filarmonici din România, inclusiv in turneele pe care aceste instituţii le-au avut in străinătate. A predat percuţie la “Şcoala populară de artă” si a format trei generaţii de absolvenţi.
Colaborări mari cu trupe sonore din România : Sistem, Urma, One, Cats Love Dogs, Morandi, Spin, VH2 in cadrul festivalurilor, videoclipurilor si altor aparitii muzicale. A cantat şi în cadrul festivalului pop MTV EXIT organizat de Angelina Jolie în Albania.

Trupa Sweet Lemon abordeaza stilul pop-electro cu influenţe şi este pasionată de muzica electronică şi dance, căci muzica dance este acea parte a muzicii mainstream care va îmbraţisa întotdeauna noile tehnologii.
Sunt pasionaţi de influenţele funky pop şi chiar de cele de world music, motiv pentru care le vor integra în piesele lor.

“Suntem trei tineri optimişti, suntem talentaţi şi vrem sa transmitem mesaje dominante prin muzica noastra”. – trupa Sweet Lemon
Sus
Ancacrasneanu
Administrator
Administrator

MesajTrimis: 23/01/2010 18:13    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/GP8Jo5HS1v8&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/GP8Jo5HS1v8&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum de sanatate, referate medicina, sfaturi medic, boli, retete si tratamente naturiste ->
ACTORI...CANTARETI...VEDETE PREFERATE...
Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina 1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum