Pagina de start a forumului Forum de sanatate, referate medicina, sfaturi medic, boli, retete si tratamente naturiste Forum de sanatate, referate medicina, sfaturi medic, boli, retete si tratamente naturiste
Forum de sanatate, sfaturi doctor, medic, documentatie boli si tratamente naturale, naturiste.

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Adriana Bahmuteanu vrea un corp mai frumos:)

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum de sanatate, referate medicina, sfaturi medic, boli, retete si tratamente naturiste ->
ACTORI...CANTARETI...VEDETE PREFERATE...
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Ancacrasneanu
Administrator
Administrator

Data inscrierii: 14/Noi/2007

MesajTrimis: 29/04/2008 18:06    Titlul subiectului: Adriana Bahmuteanu vrea un corp mai frumos:) Raspunde cu citat (quote)

Pe urmă ce s-a îngrăşat cu 20.000 de euro pe lună pentru emisiunea "Tu decizi" pe care o va modera pe Kanal D, acum Adriana Bahmuţeanu vrea să scape de cel puţin 15 kg!! De dragul emisiunii, evident. Lui Prigoană sigur tocmai asta îi place la ea, că are ce susține la ea...

Aşa că doamna s-a pus pe un regim alimentar bazat pe numeroase salate şi crudităţi... adică vrea să transforme vaca în rumegătoare! Smile) :lol: LASATI UN COMENTARIU!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
crina
Membru
Membru

Data inscrierii: 05/Mar/2008

MesajTrimis: 02/05/2008 15:03    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pffff,biata de ea 15 kg??? :w00t: :w00t: :w00t: ce sa zic ii doresc succes da nu cred ca va reusi,...uni se ingrasa si de nervi!
Sus
anyna
Junior 2
Junior 2

Data inscrierii: 22/Mar/2008

MesajTrimis: 18/06/2008 17:58    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ii urez succes ..probabil k va reusi...si eu am resit nu chiar 15 dar aproape...:p... ;-) ...
Sus
Mihaela
Membru junior
Membru junior

Data inscrierii: 26/Mar/2008

MesajTrimis: 23/12/2008 14:21    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Adriana Bahmuteanu este insarcinata din nou. Vestea a venit cu numai o zi inainte ca sotul, Silviu Prigoana, sa implineasca 45 de ani. Cadoul Adrianei pentru Silviu este ca va ajunge tatic pentru a patra oara.

Doamna Prigoana a aflat, ieri, ca va deveni din nou mamica. Pentru a fi sigura, ea a verificat cu doua teste de sarcina.

"Mi-a intarziat menstruatia, asa ca mi-am facut un prim test de sarcina. Nici prin cap nu mi-a trecut ca as putea fi gravida, in conditiile in care, in aceasta perioada, am trait intr-un stres maxim. Dar se vede treaba ca i-a prins bine campania electorala lui Prigoana", a declarat Adriana pentru Libertatea.

Moderatoarea emisiunii "La sueta cu Bahmu" isi doreste extrem mult o fetita, dar si ea si sotul vor fi fericiti si cu un baietel. Ei au impreuna un copil de un an si doua luni, pe nume Mihai Maximus.

Acesta va fi al patrulea copil al lui Prigoana, care mai are doi baieti dintr-o casnicie anterioara: Honorius, in varsta de 22 de ani, si Silvius, de 17 ani.

[url=http://www.99poze.ro/p/c9295487025f3dd50a0039c3cb7cdf15.jpg]Adriana Bahmuteanu vrea un corp mai frumos:)[/url]
Sus
crina
Membru
Membru

Data inscrierii: 05/Mar/2008

MesajTrimis: 24/12/2008 12:15    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu sincer ma bucur pt ea,o sa fie o familie perfecta asa ,daca vor avea o fetita cine stie. :-D
Sus
sarasararo
Membru 2
Membru 2
sarasararo

Data inscrierii: 28/Noi/2008

MesajTrimis: 24/12/2008 12:58    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bahmu e gravi? :w00t: Chiar n am auzit.. :hmmm:
Ma bucur pt ei....nu urmaresc emisiunea ei...dar imi place de ei...mai ales de Prigoana...stie ce vrea....si nu se lasa cand are ceva de zis.... :thumbsup:
Sus
Ancacrasneanu
Administrator
Administrator

Data inscrierii: 14/Noi/2007

MesajTrimis: 27/12/2008 14:07    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da am auzit si eu ca e din nou insarcinata,si ia dat vestea lui Prigoana,chiar de ziua lui pe 20 decembrie ,asa am inteles ,si ca el e foarte incantat,si is vor o fetita de data asta.
Sus
sarasararo
Membru 2
Membru 2
sarasararo

MesajTrimis: 28/05/2009 18:23    Titlul subiectului: Adriana Bahmuţeanu a născut prematur un băieţel de 900 d Raspunde cu citat (quote)

Vedeta de televiziune Adriana Bahmuţeanu a născut prematur un băieţel, care a primit numele Darius Eduard, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX soţul acesteia, deputatul Silviu Prigoană.

Silviu Prigoană a precizat că fiul său a avut la naştere greutatea de 900 de grame şi că dispoziția de sănătate a bebeluşului, deşi născut la şapte luni, este foarte bună.

"Darius nu a mai avut răbdare să stea în pântecele mamei sale, mai ales că, la ora la care s-a născut, în America, fratele său Honorius ţinea un discurs în faţa Congresului american", a spus Silviu Prigoană.

Acesta a adăugat că starea de sănătate a soţiei sale este bună, Adriana Bahmuţeanu fiind la a doua operaţie cezariană.
8-)
Sus
alexandra
Membru junior
Membru junior

Data inscrierii: 17/Mai/2008

MesajTrimis: 31/05/2009 12:11    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bine ca sunt sanatosi,exista multe persoane nascute la 7 luni,si o duc bine mersi.
Sus
sarasararo
Membru 2
Membru 2
sarasararo

MesajTrimis: 31/05/2009 12:58    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da...asta este important...sunt sanatosi.. :-)
Si am auzit ca la 2 zile dupa ce a venit pe lume...Darius a fost crestinat... a primit taina Sf. Botez la spital... :innocent:
Sus
marra1
Junior
Junior

Data inscrierii: 06/Iun/2009

MesajTrimis: 06/06/2009 08:11    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si eu ma bucur ca sunt bine,imi place mult de adriana ,si mi-ar parea rau daca i s-ar intampla ceva baietelului!
Sus
sarasararo
Membru 2
Membru 2
sarasararo

MesajTrimis: 23/06/2009 13:19    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

O veste trista

Tragedie in familia milionarului Silviu Prigoana.
Dupa doar trei saptamani de viata, fiul cel mai mic al afaceristului si al Adrianei Bahmuteanu a incetat din viata, anunta Libertatea.

Conform unor surse curative de la Spitalul Polizu, decesul a fost înregistrat în noaptea de duminică spre luni. Se pare că organismul băieţelului, născut prematur la doar 7 luni de sarcină şi cântărind 900 de grame, nu a putut rezista. De altfel, medicii au fost tot timpul rezervaţi în ceea ce priveşte şansele de viaţă ale micuţului, însă părinţii au sperat că acesta se va înzdrăveni.

“După ce am născut, asistentele l-au dus pe bebe la incubator şi au vrut să-i pună oxigen, însă el şi-a dat singur masca jos cu mânuţa, pentru a respira. îndată ce mi-au povestit scena, mi-au dat lacrimile. La fel când m-am dus să-l văd, m-am topit de fericire.

Am un băieţel cât un şoricel”, povestea Adriana Bahmuţeanu, imediat după naştere. Din păcate, speranţele Adrianei şi ale lui Silviu au fost deşarte. Micuţul fusese botezat şi se numea Eduard Darius. :weep: :weep:
Sus
sarasararo
Membru 2
Membru 2
sarasararo

MesajTrimis: 23/06/2009 13:21    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sincere condoleante familiei indoliate...
Pamantul a pierdut un copilas iar Cerul a castigat un ingeras... :weep:
Sus
alex_alex02
Junior
Junior

Data inscrierii: 28/Iun/2009

MesajTrimis: 28/06/2009 07:03    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Imi pare nespuns de rau si mie...dar asa e viata... :weep:
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum de sanatate, referate medicina, sfaturi medic, boli, retete si tratamente naturiste ->
ACTORI...CANTARETI...VEDETE PREFERATE...
Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum